⚽ AL 24/25 Play-off M:1 | AZ Alkmaar 4-1 Galatasaray | MS | 13 Şubat | TRT 1

Bu turda elenmek hayrimiza olacak. Bir daha Avrupa kupa vs diye konuşan yöneticisinden tut hocasına kadar ağır küfür ederim.

Şu an deli gibi hücum yapmamıza gerek yok nitekim yapamıyoruz zaten, sanki eleniyormuşuz gibi 1-1 iken bile arkada yayalar gibi alanlar bırakıyoruz olmaz yanlış. Takım geçiş yiyorsa ve çare bulamıyorsan biraz da kapanmayı deneyeceksin.

Bu takımda ki dripling ile kendi pozisyonunu yaratan tek oyuncusu
Yunus akgundur acilen dönüp form tutmazsa işimiz yaş dengeyi bozan hep yunus tu

berkant ve jelertten biri bile takım için tehlikeliyken ikisi aynı anda oyunda.Yemin ediyorum bunlara verdiği şansın yarısını yusufa yada berata verseydi birini kazanırdık şuana kadar

Hala cift forvet aşıkları görüyorum. Orta sahanda felipe melo ve fernando reges beraber oynamıyorsa cift forvet oynayamazsın arkadaş. Orta sahan aşırı güçlü olacak cift forvet için. Bir tane avrupa takımı yok cift forvet oynatan kanat forvet oynatıyor artık tüm takımlar. 3-5-2 ve çift forvetli sistemler 5 yıl oldu dünyada tedavülden kalkalı. 4-3-3 sistemini beceremezsen yok olmaya mahkumsun.
Atletico ve Inter senelerdir 2 forvetle oynuyor. Önemli olan doğru kurgu.

Ben kabullenemiyorum. Eksiklerimiz olsada teknik ekip yedekleri zımba gibi hazırlamalı. Kalite olmasa bile fiziken her takıma ezilmek nedir? Amatör hatalar yapılıyor. Yönetim zaten azına ediyor takımın. Büyük hayaller satıp, ona göre aksiyon alamıyorlar. Okan hoca hala antreman tekniklerinin iyi olduğunu düşünüyorsa vay halimize. Adam gibi işinde elit seviyeye yakın antrenörler alınmalı. Erden Timur ilk sezonda bayağı adam getirdi. Takım tecavüz ediyordu her rakibe. Gelen yardimci adamların hepsini yediler.
Ligimizde antrenmanlar laylayom seviyesinde. Oyuncular kendi istegiyle bireysel calisma yaparsa biseyler olabiliyor onun haricinde pek ciddiye alinmiyor malesef.

Rakip olursa olsun oyuncuları muhteşem gözüküyor rigasın oyuncuları moldenin oyuncuları bile iyi gözüküyor. Sonra başka maçlarına bakıyorsun bok gibi oyuncular olduğunu görüyorsun ve anlıyorsun sonra takım çalışmıyor.

Molde’nin o sezon Avrupa liginde yaptığı maçlardaki istatistiklere bakın. Bir de bizim maçlarda yaptığı istatistiklere bakın. Bildiğin köy takımını Barcelona yapmışız.

Geri
Üst Alt