- 31 Aralık 2015
- 15.237
- 10.014
- 1.688
Bu turda elenmek hayrimiza olacak. Bir daha Avrupa kupa vs diye konuşan yöneticisinden tut hocasına kadar ağır küfür ederim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
86. Dk da gireceğini hepimiz biliyoruz.Yusufu sok abi Mertens yerine yusuf atar golü bunlara
Temaslı oyunu iyi oynuyorlaraz cok iyi takım degil ama topu çok hızlı çeviriyorlar ve yetenekli oyuncuları var anderlecht gibi degiller yani
Mertens-Yusuf yapmak lazım.
KardeşSana inat okan burugu destekleyecegiz
mecbur dinlendırecek eger lig icin mertensten katkı istiyorsaMertens çok düştü son haftalarda, yerine adamda almadık nolcak bakalım.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nasıl birşey yok. Sahada yok vitaminsiz, berkan kaan mertens de rezalet ama orası doğruJelertlik bisey yok.berkan kaan ve mertense bakınca skor görünüyor zaten
Atletico ve Inter senelerdir 2 forvetle oynuyor. Önemli olan doğru kurgu.Hala cift forvet aşıkları görüyorum. Orta sahanda felipe melo ve fernando reges beraber oynamıyorsa cift forvet oynayamazsın arkadaş. Orta sahan aşırı güçlü olacak cift forvet için. Bir tane avrupa takımı yok cift forvet oynatan kanat forvet oynatıyor artık tüm takımlar. 3-5-2 ve çift forvetli sistemler 5 yıl oldu dünyada tedavülden kalkalı. 4-3-3 sistemini beceremezsen yok olmaya mahkumsun.
Ligimizde antrenmanlar laylayom seviyesinde. Oyuncular kendi istegiyle bireysel calisma yaparsa biseyler olabiliyor onun haricinde pek ciddiye alinmiyor malesef.Ben kabullenemiyorum. Eksiklerimiz olsada teknik ekip yedekleri zımba gibi hazırlamalı. Kalite olmasa bile fiziken her takıma ezilmek nedir? Amatör hatalar yapılıyor. Yönetim zaten azına ediyor takımın. Büyük hayaller satıp, ona göre aksiyon alamıyorlar. Okan hoca hala antreman tekniklerinin iyi olduğunu düşünüyorsa vay halimize. Adam gibi işinde elit seviyeye yakın antrenörler alınmalı. Erden Timur ilk sezonda bayağı adam getirdi. Takım tecavüz ediyordu her rakibe. Gelen yardimci adamların hepsini yediler.
Etme elinden ne gelir?Kardeş
Kardeş
Biz etmiyicez
Rakip olursa olsun oyuncuları muhteşem gözüküyor rigasın oyuncuları moldenin oyuncuları bile iyi gözüküyor. Sonra başka maçlarına bakıyorsun bok gibi oyuncular olduğunu görüyorsun ve anlıyorsun sonra takım çalışmıyor.