Mahir Nadi
Büyük Kaptan
- 10 Ağustos 2010
- 28.518
- 9.170
- 1.973
Herkes yine topçular gitsin demeye başlamış
Okan gitsin Okan
Ben hayatımda bu kadar inatçı birini görmedim
Okan gitsin Okan
Ben hayatımda bu kadar inatçı birini görmedim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynen öyle 3-1 biterse çok iyi olur 11e 11ken de adamlr oynuyordu topu3-1 inanılmaz iyi skor, bu maçın hakkı 7'lik falandı. Ha gerçi halen 5'e kadar gitme şansı var.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu okan denen adamın yaşattığı rezillikler sonrası elde tek lig kaldı, şu aşamada yabancı getirsen fener nisanda şampiyonluk kutlayacak zaten.Okan sagolsun gemiyi limana yanastirma dışında şans yok onu yanastiracak tek adam var zaten 6 ay sonra o da gitsinOkani savunmuyorum ki. Ama terim suanki performansiyla okandan kötü. Daha osuruk yunan Ligi'nde ve arabistan çöllerinde boktan takimlara karsi skoru koruyamayan bir hale gelmis adami bu takimin basina istiyorsun. Terim çoktan emekli oldu farkinda değil
Lokum gibi fiksturde su an evinde misil misil uyuyordun..Dedim ya olm basliginda elenip lig odakli ilerlemek istiyor diye.
Yaptigi buyuk yanlis. Muhtmeelen avrupada ztn sonunda elenecem kafasinda, ligi goturdukce taraftar da ses cikarmaz