⚽ AL 24/25 Play-off M:1 | AZ Alkmaar 4-1 Galatasaray | MS | 13 Şubat | TRT 1

Herkes yine topçular gitsin demeye başlamış
Okan gitsin Okan
Ben hayatımda bu kadar inatçı birini görmedim

Yunus Bu takımın yıldızı. İlk 11 e yazacağım ilk adam osimhen 2.adamda yunustur.

Hayvan gibi de yorulcaz şimdi 10 kişi kaldığımız için

Okan Buruk fiyaskolarına bir tanesini daha eklemiş, yenen gollere falan baktım da. Bu takımın TD'si yok sanki yardımcı antrenör ile maça çıkan takımlar gibiyiz. Sahi Okan Buruk AL CL gibi kulvarlarda anca yardımcı antrenör olur zaten.

Biz ne oynadik yine? Dogru dürüst kontra yok, set oyunu yok, duran top organizasyon yok...AZ'in toplan maas tablosu bi Icardi + Mertensdir büyük ihtimal.

Kendi kendimize kaybettik. geçen sezon prag turunda da durum böyleydi.

Okani savunmuyorum ki. Ama terim suanki performansiyla okandan kötü. Daha osuruk yunan Ligi'nde ve arabistan çöllerinde boktan takimlara karsi skoru koruyamayan bir hale gelmis adami bu takimin basina istiyorsun. Terim çoktan emekli oldu farkinda değil
Şu okan denen adamın yaşattığı rezillikler sonrası elde tek lig kaldı, şu aşamada yabancı getirsen fener nisanda şampiyonluk kutlayacak zaten.Okan sagolsun gemiyi limana yanastirma dışında şans yok onu yanastiracak tek adam var zaten 6 ay sonra o da gitsin

Dünyanın en mal ve boş presini yapıyoruz bugün..
Hoca net salmış tamamen 1 aydır bok gibiyiz ve hicbirsey yapamıyor

Dedim ya olm basliginda elenip lig odakli ilerlemek istiyor diye.

Yaptigi buyuk yanlis. Muhtmeelen avrupada ztn sonunda elenecem kafasinda, ligi goturdukce taraftar da ses cikarmaz
Lokum gibi fiksturde su an evinde misil misil uyuyordun..

En cok ses cikaranlardan olurum avrupa kulvarini hice saymalarda

Hiç bir futbolcumuz bir gr. gelişmiyor. Yaptıkları hatalardan ders almıyorlar. Sürekli tekrarlıyorlar

Her deplasmanda sanki şampiyon olmuş gibi takım meşaleler ile karşılanıyor. Bu ortamda oyuncu oynar mı

Geri
Üst Alt