⚽ AL 24/25 Play-off M:1 | AZ Alkmaar 4-1 Galatasaray | MS | 13 Şubat | TRT 1

Kimsenin pas verecek mecali yok. Kimse nerde oynadığını bilmiyo. Bukadar rezil yönetilen bir takım görmedim. Senede 3-5 iyi maç izliycez diye bir hoca var başımızda

Taraftar hala Okan Buruk'a destek verecek mi ki ya, neyse hocam benim için bitti bağ mağ kalmadı şampiyon olabilirsek ne ala ama asla sempati duyamayacağım artık kendisine. Cocuk oyuncağı gibi rezil etti Avrupa'da bizi
O bende de yok, su an elindeki sezonu ama burdan kriz cikarip vermemek lazim. Verecegin guruh belliyken ve de

Prag maçının aynisi orda da kaan kirmizisi sonrasi foldos olmuştuk
Üzen tarafta o ya. Hala 10 kişi kalınca aynı hatalar. Okan hocayı seviyorum. Başarılarına buradakiler bok atsa da onun başardıklarını değiştiremezler. Lakin bu sene özellikle Avrupa'da hayal kırıklığım var biraz da tükenmişlik görüyorum kendisinde. Sezon sonu ayrılık belki iki tarafa da iyi gelecek. Okan hocanın Avrupa'da bir takım çalıştırması lazım. Bizde oyun tutma, defans yerleşimi, kapanma gibi konularda o gelişimi bir türlü yapamadı.

Sene sonu umarim sampiyon oluruz ama ben de Okan Buruk artik degistirilsin istiyorum. Elinde oyuncu yok falan da Kaan'in kirmizi gorecegi belliydi. Cikar iste. Ama yok... Yani gercekten sinir oldum uzun bir aradan sonra.

Lan Allah belanızı yeter artık sahada bir isyan edin rakiple didişin bu kadar mı ruhsuz gamsizsiniz

twitter tayfa arda turani istiyor

yaw

Geri
Üst Alt