- 15 Eylül 2020
- 7.596
- 6.304
- 673
Kimsenin pas verecek mecali yok. Kimse nerde oynadığını bilmiyo. Bukadar rezil yönetilen bir takım görmedim. Senede 3-5 iyi maç izliycez diye bir hoca var başımızda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bak hemen geldi iş bilmezin biri..Git yönetici ol sen yap biseyler burdan sallayacagina
Oyun olarak hiç bu kadar kötü oynamadık ve ezilmedik.İspanyada rezil olmadik samiyende rezil olduk
Zahmet etmişMuslera zıplayıp top aldı.
8-1 de olsa oynatacak mertens osimhen falan4-1 cok sikinti ya
haftaya osimeni falan mal gibi kosturur simdi bu
bari 5-6 olsun skor haftaya hic umut kalmasin
O bende de yok, su an elindeki sezonu ama burdan kriz cikarip vermemek lazim. Verecegin guruh belliyken ve deTaraftar hala Okan Buruk'a destek verecek mi ki ya, neyse hocam benim için bitti bağ mağ kalmadı şampiyon olabilirsek ne ala ama asla sempati duyamayacağım artık kendisine. Cocuk oyuncağı gibi rezil etti Avrupa'da bizi
Üzen tarafta o ya. Hala 10 kişi kalınca aynı hatalar. Okan hocayı seviyorum. Başarılarına buradakiler bok atsa da onun başardıklarını değiştiremezler. Lakin bu sene özellikle Avrupa'da hayal kırıklığım var biraz da tükenmişlik görüyorum kendisinde. Sezon sonu ayrılık belki iki tarafa da iyi gelecek. Okan hocanın Avrupa'da bir takım çalıştırması lazım. Bizde oyun tutma, defans yerleşimi, kapanma gibi konularda o gelişimi bir türlü yapamadı.Prag maçının aynisi orda da kaan kirmizisi sonrasi foldos olmuştuk