⚽ AL 24/25 Play-off M:1 | AZ Alkmaar 4-1 Galatasaray | MS | 13 Şubat | TRT 1

6 pts fark ve 2li averaj avantajımız devam ederse -> sinan engin rahatladım videosu
Uğur ile bir tek fb maçı sonrası oluşacak puan durumunda aynı fikirde olamadık.

Ben rize + fb maçlarından 4 puan alırız diyorum.

Rize 3 Fb 1 puan olursa, fark stabil.

Rize 1 Fb 3 puan olursa, fark 7.

O sanırım iki maçtan toplam 1 (1 B 1 M) ya da 2 puan (2 B) alacağımızı tahmin ediyor.

Kazanacaz başka yolu yok

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

Uğur ile bir tek fb maçı sonrası oluşacak puan durumunda aynı fikirde olmadık.

Ben rize + fb maçlarından 4 puan alırız diyorum.

Rize 3 Fb 1 puan olursa, fark stabil.

Rize 1 Fb 3 puan olursa, fark 7.

O sanırım iki maçtan toplam 1 (1 B 1 M) ya da 2 puan (2 B) alacağımızı tahmin ediyor.
Az 1-3 GS
Rize 2-0 GS
GS 0-0 Fb

Az 1-3 GS
Rize 2-0 GS
GS 0-0 Fb
Rize maçı ile ilgili neden bu kadar ümitsizsin anlamadım açıkçası.

Yeni oyuncularımızı henüz tam anlamıyla sahada göremediğimizin güven eksikliğinden herhalde.

Yoksa bayağı freş gidiyor oraya takım.

Lanet bir deplasman, kabul ediyorum. Hatta devre arası transfer döneminden önce (bu kadar takviye olacağını öngöremediğim için) ve öncesindeki AZ maçında (sarı kart cezaları yoktu) full kadro çıkıp yorulacağımızı tahmin ettiğim için, ilk mağlubiyeti burada alırız gibi diyordum ben de.

Ancak bir çok parametre değişti taktır edersin ki...

Yanlış mıyım?

Tabi yine de bela bir deplasman ama, koşullar 2 hafta öncesinin koşulları değil gibi sanki.

Yeni oyuncularımızı henüz tam anlamıyla sahada göremediğimizin güven eksikliğinden herhalde.

Lanet bir deplasman, kabul ediyorum. Hatta devre arası transfer döneminden önce (bu kadar takviye olacağını öngöremediğim için) ve öncesindeki AZ maçında (sarı kart cezaları yoktu) full kadro çıkıp yorulacağımızı tahmin ettiğim için, ilk mağlubiyeti burada alırız gibi diyordum ben de.

Yanlış mıyım?
En tırstığım deplasman. 87-88'de takımı, 07-08'de otobüsü taşlamışlar. Ezelden beri düşman 1 kulüp

13-14
15-16
16-17
19-20

de lige havluyu burada attık. 20-21'de de içerde puan aldılar bu sefer. Bunlar ligde olmasa 2 champımız falan daha fazla vardı.

Benim anlamadığım okan hocayı öve öve bitiremeyenler ne bileyim transfer döneminin muazzam geçtiğini söyleyenler az maçı için bereberlik yeter..Çok zor maç kazanmamız zor falan söylemleri oluyor.Nasıl oluyor abi bu..
Maça çıkacak 11 az buz değil..Ne zamandan beri avrupada maç kazanamıyoruz.Heleki depşasmanda.Şu azyide yenelim bir zahmet..

1739459944703.webp

istatistigi görünce;

Avrupa maçlarının heyecanı başka oluyor. Çok eksiğimiz var biliyorum ama mutlaka kazanalım.

Biz Umut Bulut un attığı golle kazanmış bir takımız. Bunu bilelim.

Yanlış mıyım?

Tabi yine de bela bir deplasman ama, koşullar 2 hafta öncesinin koşulları değil gibi sanki.
Rize bombok takım hatta eyup,samsun,goztepe dışında düzgün takım yok ligde -bjk ve ts dışı- kadro olarak fbnin önünde olmamızı geçtim en iyi anadolu kulübünün 3-4 kati üstünde kadromuz varki bu kadar kadro kalitesi ligle arasında bariz fark olan lig sayısı da azdır.4-5 sene öncesindeki psgnin ligue1deki kadro kalitesi gibi kadro var bizim lige kiyaslarsak tek fark bize yakın bir tek fb var.Hani şunu demek istiyorum zaten şu dandik takımlara karşı derbi hariç puan kaybı oluyorsa hikmet karaman da gelse zaten alacağı sonuçlar benzer olur hatta şu kadroyla forumdan birini koysak zaten minimum 2. Olur öyle bir fark var yani ligde.O yüzden yok şöyle böyle fikstur var falan filan deniyorsa saçmalık.Rizeye puan kaybedersek hocayı falan yollasinlar direkt olarak.Su takım her hafta 8 oyuncu değiştirerek,rotasyonda oynasın yine derbi hariç puan kaybetmemesi lazım

Umarım ekran karşısında şöyle sevineceğimiz bir müsabaka olur :

1739460338776.webp

Geri
Üst Alt