- 26 Kasım 2012
- 185.821
- 259.027
- 5.998
Walla fbyi yenemediğimiz her senaryoda fb bize yetişiyor. Acı gerçekle yüzleşmek lazım.
6 pts fark ve 2li averaj avantajımız devam ederse -> sinan engin rahatladım videosu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Walla fbyi yenemediğimiz her senaryoda fb bize yetişiyor. Acı gerçekle yüzleşmek lazım.
Clap butonu neredePirus zaferi tabirimle dalga geçenler tur atlayınca bu bölümde ligde patır patır ptsleri bırakınca zırlamak yok ama
Kafanız dev projelere basmıyor maalesef
Pirus zaferi tabirimle dalga geçenler tur atlayınca bu bölümde ligde patır patır ptsleri bırakınca zırlamak yok ama
Uğur ile bir tek fb maçı sonrası oluşacak puan durumunda aynı fikirde olamadık.6 pts fark ve 2li averaj avantajımız devam ederse -> sinan engin rahatladım videosu
Az 1-3 GSUğur ile bir tek fb maçı sonrası oluşacak puan durumunda aynı fikirde olmadık.
Ben rize + fb maçlarından 4 puan alırız diyorum.
Rize 3 Fb 1 puan olursa, fark stabil.
Rize 1 Fb 3 puan olursa, fark 7.
O sanırım iki maçtan toplam 1 (1 B 1 M) ya da 2 puan (2 B) alacağımızı tahmin ediyor.
Rize maçı ile ilgili neden bu kadar ümitsizsin anlamadım açıkçası.Az 1-3 GS
Rize 2-0 GS
GS 0-0 Fb
En tırstığım deplasman. 87-88'de takımı, 07-08'de otobüsü taşlamışlar. Ezelden beri düşman 1 kulüpRize maçı ile ilgili neden bu kadar ümitsizsin anlamadım açıkçası.
Yeni oyuncularımızı henüz tam anlamıyla sahada göremediğimizin güven eksikliğinden herhalde.
Yoksa bayağı freş gidiyor oraya takım.
Lanet bir deplasman, kabul ediyorum. Hatta devre arası transfer döneminden önce (bu kadar takviye olacağını öngöremediğim için) ve öncesindeki AZ maçında (sarı kart cezaları yoktu) full kadro çıkıp yorulacağımızı tahmin ettiğim için, ilk mağlubiyeti burada alırız gibi diyordum ben de.
Ancak bir çok parametre değişti taktır edersin ki...
Yanlış mıyım?
Az 1-3 GS
Rize 2-0 GS
GS 0-0 Fb
Benim basıyor mu Uğur abiPirus zaferi tabirimle dalga geçenler tur atlayınca bu bölümde ligde patır patır ptsleri bırakınca zırlamak yok ama
Rize bombok takım hatta eyup,samsun,goztepe dışında düzgün takım yok ligde -bjk ve ts dışı- kadro olarak fbnin önünde olmamızı geçtim en iyi anadolu kulübünün 3-4 kati üstünde kadromuz varki bu kadar kadro kalitesi ligle arasında bariz fark olan lig sayısı da azdır.4-5 sene öncesindeki psgnin ligue1deki kadro kalitesi gibi kadro var bizim lige kiyaslarsak tek fark bize yakın bir tek fb var.Hani şunu demek istiyorum zaten şu dandik takımlara karşı derbi hariç puan kaybı oluyorsa hikmet karaman da gelse zaten alacağı sonuçlar benzer olur hatta şu kadroyla forumdan birini koysak zaten minimum 2. Olur öyle bir fark var yani ligde.O yüzden yok şöyle böyle fikstur var falan filan deniyorsa saçmalık.Rizeye puan kaybedersek hocayı falan yollasinlar direkt olarak.Su takım her hafta 8 oyuncu değiştirerek,rotasyonda oynasın yine derbi hariç puan kaybetmemesi lazımRize maçı ile ilgili neden bu kadar ümitsizsin anlamadım açıkçası.
Yeni oyuncularımızı henüz tam anlamıyla sahada göremediğimizin güven eksikliğinden herhalde.
Yoksa bayağı freş gidiyor oraya takım.
Lanet bir deplasman, kabul ediyorum. Hatta devre arası transfer döneminden önce (bu kadar takviye olacağını öngöremediğim için) ve öncesindeki AZ maçında (sarı kart cezaları yoktu) full kadro çıkıp yorulacağımızı tahmin ettiğim için, ilk mağlubiyeti burada alırız gibi diyordum ben de.
Ancak bir çok parametre değişti taktır edersin ki...
Yanlış mıyım?
Tabi yine de bela bir deplasman ama, koşullar 2 hafta öncesinin koşulları değil gibi sanki.