⚽ AL 24/25 Play-off M:1 | AZ Alkmaar 4-1 Galatasaray | MS | 13 Şubat | TRT 1

Birde mac icinde durmadan oyuncularin yerini degitirmesi. Bi bakmissin jelert solda bi bakmissin sagda. Kaan bakiyorsun orta saha sonra stoper sonra sag bek. Daha sonra cuesta sag bek. Bi bakmissin sallai sag bi bakmissin solda. Yav arkadas mac icinde hadi bi joker oyuncun olur 3 5 adamin yerini degitirirsen ortalik karman corman olur. Üstüne birde 3lü 4lü sacmaligi elklediginde bugünkü görüntü cikiyor ortaya.

Süratli kanatin yoksa deler deler geçerler adami. Bir tane korkutucu oyuncun yok
En büyük sorun bu.Oynadığın takımlarla aranda inanılmaz ekonomik fark var.ligdede böyle.Ama dediğin gibi fark yaratacak oyuncun yok.Ulan karşıdaki takım üç kuruşluk takım ..Bu yetersiz adamları yatıracak birebirde etkili bir tane adam olmaz mı..Şu paraları öyle rezil harcıyorlarki inanılır gibi değil.Hala kırk yaşında bitik mertensden medet umuyoruz.saha yerleşimi kötü amatörce takım savunması yapıyoruz.Çok normal bu skor ve oyun..

Apo doymuş tek kral gibi takılıyor
Kerem in bu takımda oynamak umrunda değil
Davinson gamsız
Berkan, Efe, Yusuf bunlar bu takımın oyuncusu mu ya
Yöneticilerimiz kendi egoları peşinde şu takım 2-3 aydır top oynamıyor bunu herkes görüyor ama bir düzeltme isteği yok hiç birinde
150 adam alındı 2 tane adam saymışsın. Berkan yedek bir oyuncudur. Takımdaşlığın çimentosu olarak takımda kalıp asıl mevkisi orta sahada ihtiyacı duyulduğunda oynatırsın.
Demirbay zaten gün sayıyor.
2 ay önce stoper ikilisi rovaşata çekerken doyöuş değillerdi de şimdi mi doydular.
Ne başarısı yaşadışar da doyacaklar daha 1 ay önce sanchez için yok real madrid denilip oraya yakıştırılmıyor muydu.

Doymuşlukla alakasının olduğunu asla düşünmüyorum.
Bizde fiziksel olarak çöküş var kafadan, üzerine geçen senenin bonus oyuncusu kaan ve stoperin sigortası abdülkerim sıçtığında çözülüyoruz.
Abdülkerim strese girdiğinde bildiğin kendini imha eden robota dönüşüyor bütün müdahaleleri suursuzca oluyor.
Yaşlılığın etkisiyle de artık ağırlaştı ve eskisi gibi olmadığını kendisi de biliyor.
Uzun saçı olup kısa saça dönen babam olsa onu as takıma döndürmem. Psikolojik olarak bu yıpranmanın etkisi hep.
Ayrıca 3. senesi hoyratça bu adamları kullanmayı bırakmazsan daha da sıçış izleriz biz.
Takımda teknik ekip komple sıfırlanmalı 1 tane yardımcı ekibin takıma katkısı olduğunu düşünmüyorum.
Performans analizleri fm falan oynuyor oradan istatistik çıkarıyor muhtemelen.

Eğer maçı analiz edip kaanın bek performansına olumlu rapor veriyorlarsa daha çok dehşete düşmemiz lazım.

Morata sakatlandıysa karar verici mercilerin ecdadına küfür show gelir

Ne konuşup duruyorsunuz yormayın kendinizi boşa, takımın başında maalesef hoca yok, leş gibi ligde kaliteli oyuncular azıcık kıpırdama yapsa galibiyet alıyorsun işte, onu da zaten müthiş oyun taktiğimiz sayesinde ecel terleri dökerek alıyoruz ama Avrupa’ya çıktığında ortalama bir takım dahi seni haşat etmeye yetiyor. Bunun adı nedir biliyor musunuz kepazelik, rezillik

Bugünkü yenilgi okan hocaya yazar, taktiksel hatalar o kadar çokki. Çorba gibi bir kaos futboluyla maç oynanmaz. Yazacak çok şey varda hiç içimden gelmiyor, 4-1 den sonra kapattım skorun 4 te kalmasına bile sevindim, karşımızda bugün totnam olsa 7-8 bile atardı çok üzücü bu durum.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk yarı bitiyor mertens kötü, al oyundan koy yusuf'u yok arkadaş öyle izler. Okan hocanın hatalarının yanı sıra bizim takım kadar futbolcu şımartan takım dünyada görmedim. Muslera tanrı ilan edilmiş başkandan sonra gelen adam, icardi popstar kafasına göre takılıyor, mertens dokunulmazlığı var yedek kalmaz, serbest vuruşları sara'ya bırakmaz. Torreira ayrı bi şımarık sevgilisinden ayrılır bi tripler, ben futbolcuların okan hocadan hiç çekindiğini düşünmüyorum. Zaten nelsson, zaha,ziyech ile yaşadığı sorunlar vardı. Avrupada rezalet gruptan ilk 8 yapamamışsın, ligde 3 maç aptalca puanlar bırakmışsın bu rahatlık lakayitlik neden? Ligin ve avrupanın en kritik virajında aptal bir parti meme yalamalar filan millete malzeme veriyorsun ben bu tür olayları hiç rakipte görmüyorum. Sergen yalçın da demişti en rahat kulüp galatasaray diye, tamam futbolcunun canını al demiyoruz ama bu kadarda rahat bırakma arkadaş, milyon euro alan adamlara boyna izin verip içkili parti yaptırılmaz. Geçen sene şikecilerede arenada bu sebepten yenildik, tamam önemsiz diyebilirsin ama o iş öyle değil adamlar sezonu rezalet kapatacakken sahanda şampiyonluk kutlayacakken iş döndü koç geldi sahamızda şov yaptı adam tartakladı, ayrıca bakın esas şampiyon biziz algısı yaptılar.

Birde bu futbolcuları artık şımartmayın, ne o görkemli karşılamalar, sevgi gösterileri falan, hiçbiri hoca da dahil hakketmiyor sevgiyi

Sistem taktik teknik boşverin abi. Ben gördüğümü anlatiyim size. Mesela dün oynadığımız bebeler Az Alkmaar. Ceza sahasına gelinceye kadar arkayı kalabalık tutuyolar. Takımca defans yapıyolar. Sonra bir oyuncuların bir kaçı top taşıyo. Taşıyamazsa sorun yok arkası dolu zaten risk teşkil etmiyor. Taşırsa da topu sürmeye devam ediyor. O sırada hemen yardım geliyo. Bir bakıyorsun ceza sahamızda top çeviren çalım atan paylaşan oyuncular. Sonrada golü yiyosun. Yine Molde diye bir takımla oynadık. Kanatlara ters şekilde orta sahadan topu atıyolar sürekli hat kıran pas deneyerek bişeyler yapıyolar. Yine orta saha top taşıyo dripling atıyo ama arkası dolu risk olmuyo. Daha bir sürü sayabilirim.

Peki biz. Bizde pas atmayı unutan yada artık beceremeyen milyon dolarlık yıldızlar var ve suç kendilerinin değil. Ben bu adamların pas veremeyecek durumda olduğunu düşünmüyorum. Kim nerde duracak ne yapacak kim kime pas atacak kim top taşıyacak kimse bilmiyo. Top taşıma kimse için sorun olmazken bizim için aşırı büyük problem. Kaybettiğimiz anda kalemize geliyo o top. Bu kadar riskli oynamanın sonucu. Oyuncular top taşımaya korkuyo zaten. Bu oyuncular dünyaca ünlü yıllarca hepsini izledik keşke bigün bizde olsa diye hayal ederek. Adamlar geldi. Hayal gerçek oldu. Bunca sene izlediğimiz adamlar yanındaki oyuncuya pas veremez hale geliyo. Top taşıyamıyo eşek gibi rakip kaleciye boş press yapıyo. Bu şekilde Max başarı ligde zar zor şampiyon olmak. 3 yıldır Avrupa da elimize vermeyen düşük profil takım kalmadı. Diyecek başka ne var bilmiyorum. Avrupa fatihi Galatasaray... Acaba teknik ekibimiz bunun farkında mı

Son düzenleme:
Maç 1-0 ve rakip %100 pozisyonları kaçırmaya baslayinca 3-4 yeriz demistim. Ilk yarı 2-1 iceri girdik ama oyun olarak hiç birsey oynamadik..

Bende gittim yattim. 40 yillik galatasarayliyiz tecrube ile sabit bir maci kazanip, kazanmayacagimiz ilk 10 dkdaki futboldan belli olur.

rakip takım, takımdı bir taktik cercevesinde iyi savunma yaparak oynadi. Biz ne oynadik belli degildi.

60 dan sonrasini izlemedim haftaya rövansi hic izlemeyecem basimizda hoca flan yok yönetim yok topcularda sahada deli dana gibi bi orda bi burda. rize ve fb maclarinda aksi sonuclarda lig biter bizim icin hadi bakalim buyrun söylemekten tüy bitti dilimizde okan denilen (burayi siz dodurun) hala bahane arasin maglubiyete

Kırmızıyı gördüğümüz an kapatıp yattım sabah mesai var sonuçta bir işkence için uykudan olmaya gerek yoktu sonuç şaşırtmadı.

Daha 5. dakikada karşı karşıya kalıyor rakip nasıl bir dizilimse sanki bu arada rakibi boğduk da böyle bir boşluk oluştu ya zorlama paslar dışında hiçbir şey üretmiyoruz şu oyun planıyla tek oyuncuyu bile eleştirmek doğru değil illa biri eleştirilecekse hoca eleştirilmeli, sahada kendini rahat hisseden oyuncu sayımız 0 bu alanı veremiyoruz oyunculara.

barış saçma penaltı yaptırdı, kaan ayhan saçma sapan bir kırmızı görüp takımı yaktı. bu kadar saçma şey tek maça doldu.
ayrıca okanın oynatmak istediği defans düzeni ile defans oyuncuları yüzde yüz uyumsuz. Bizde yorulmadan 90dk ileri geri koşacak defans yok..

Bu saçma sapan küçük takımlar kalemizi ablukaya alıyo. Hepimiz öylece izliyoruz. Anadolu takımları bile aynısı yapıyo bazen bize. Gol öyle bir geliyorum diyo ki kör olsan görmeden edemiyosun. Bir biz rakip kaleyi ablukaya alamıyoruz ne hikmetse. Bu saçmalığı izlemek sizide sıkmadı mı

Hatipoğlu olacak adam hedefimiz final felan dedi mi yine

barış saçma penaltı yaptırdı, kaan ayhan saçma sapan bir kırmızı görüp takımı yaktı. bu kadar saçma şey tek maça doldu.
ayrıca okanın oynatmak istediği defans düzeni ile defans oyuncuları yüzde yüz uyumsuz. Bizde yorulmadan 90dk ileri geri koşacak defans yok..
Barış o penaltıyı yapmasa oyuna mı hükmedecektik nolacaktı? Kaan kırmızı görmese hadi belki bir gol eksik yerdik de Kaan'ın kırmızı kart göreceğini maç başlamadan bile tahmin edebilirdik hele sarısı varken ve sürekli geç kalırken beke koyunca nolması bekleniyordu?

Şunlara karşı bile pas yapamıyoruz. Tam bir pas özürlüsü takım olduk.

Bu sene çok fazla kırmızı kart yiyoruz +aleyhimize penaltı veriliyor

Fener penaltısiz ve kirmizisiz sürdürüyor

Bu bahaneleri ne zaman bırakacağız artık. Kopenhag'da şöyle oldu prag'da böyle oldu y.boys'da şunlar oldu, kiev'de bunlar oldu, alkmaar'da onlar oldu. Biz bi halt oynamadığımız için bu saçmalıklar yaşanıyor zaten maçlarda. 1 yılda 7-8 defa aynı kepazelik olur mu.

Geri
Üst Alt