⚽ AL 24/25 Play-off M:1 | AZ Alkmaar 4-1 Galatasaray | MS | 13 Şubat | TRT 1

Şu 20 yaşındaki çocuklar ile 10 maç yapsak yenemeyiz düşüncesi oluştu, o kadar sindik artık Avrupa maçlarında.

Sadece AZ de değil, şimdi gitsek YB, Rigas, Malmö, Kiev'i bu kez yeneriz diyemiyoruz.

Bu takım Real'den 6, PSG'den 5 yerken böyle acizlik hissetmiyorduk.

Ben bu turu geçeceğimizi zaten beklemiyordum, elenmek hayırlı olur diyordum da öyle sonuçlar alıyoruz ki aşağılayıcı oluyor. Etkisi diğer maçlara yansıyor.

Tıpkı ömrümüzde görmediğimiz bir kupa finalinde 5-0 kaybetmek gibi yaşamadığımız şeyler yaşıyoruz.

Dün modlar için bereketli gün olmuş da galiba hep 2. hesaplar. Çoğu pasif

Eksik olduğumuz ve teknik direktör dokunuşu gereken maçlarda hep kötüyüz.

muslera
cuesta metehan abdülkerim
sallai sara kerem jelert
yusuf morata baris

devre arasinda kaan, berkan ve mertens ciksa mac 4-1 bitmezdi. 3-4-3'e dönüp yusuf ve baris'i geriye daha yakin oynatip dengeli bir oyun ortaya koysak ilk macin 2.yarisindaki gibi bunlara top göstermezdik. alkmaar'a karsi toplam 4 devre oynayip 3'ünde ezildik. cok siradan bir futbolculuk kariyeri olan rakip takimin hocasi daha rahat mac geciremez bu sene.

kilitleyin gömülsün aşağılara bu konu ya

Şu maçta keşke 7-8 tane yeseydik de belki hocanın beynine dank ederdi.O şimdi kırmızı kart yüzünden 4 tane yedik diye kafada kurmuştur.7-8 yeseydik belki birşeyler değişirdi

Şu maçta keşke 7-8 tane yeseydik de belki hocanın beynine dank ederdi.O şimdi kırmızı kart yüzünden 4 tane yedik diye kafada kurmuştur.7-8 yeseydik belki birşeyler değişirdi
Ulan Umut tam senin zamanların di mi, pesimistlik için ortam tamamen müsait

Bizim takım Avrupa'da her zaman son FT'li AL serüvenindeki futbolu benimsemelidir. Favori takım gibi oynayamayız çünkü hiçbir zaman favori olmayacağız.

Benimsemezsen böyle Prag'lar mraglar 3'ler 4'ler yollar seni.

kadronun ultra seviyede darlığından böyle bir şey olacağı belliydi malesef yaw. 1 gol eksik yazmışız sadece :d

10 ay önce de kadromuz sakatlardan cezalardan aşırı dar diye maç kaybettik şimdi de.

Kadromuzun artık bir nebze daha geniş olması için kaç maç vereceğiz acaba.

Geri
Üst Alt