- 4 Aralık 2009
- 14.236
- 10.724
- 2.498
Genelin aksine çok önem veriyorum.
Bu takım bu turda elenmemeli.
Bu takım bu turda elenmemeli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence eldeki kadro ile o maç özelinde gene de iyi.Beraberlik de 2. maç için bir avantaj olacağını düşünmüyorum.
bence eldeki kadro ile o maç özelinde gene de iyi.
kendi evinde ilk yarıdan fişi çekip oyunu dinlenerek düşük tempoda bitirmek lazım. (asla yapamıyoruz bunu bu arada)
Doğru diyorsun , gönül ilk maçtan fişi çekmeyi ister.Orada tek avantaj PSV ya da Ajax yerine nispeten Avrupa kodu daha az olan AZ ile oynamak olabilir.
Ama Hollanda Belçika ekipleri kendi sahasında iyi konsantre olmadığında Türk takımlarını yenip eledi ya da deplasmanda Türk takımları kazandığında bile içeride (Saraçoğlu, İnönü, Samiyen vs.) zorluk çıkarttı.
Beraberliği oynamayı bilmiyor bizim takımlarımız bu net. Yüklenip yüklenip 1 tane tıklatıyorlar arada. Sonra da top çevirip tribünü takımı oyundan düşürüp bir tane daha sıkıştırıp eliyorlar. Bizimkiler de 2-0'dan maç çevirmeye çalışıyor sonra.
Bence kadro dar da olsa ilk maçtan fişi çekmeliyiz. Garip şekilde Alman ve Hollanda takımları (Bayern, Dortmund ve PSV hariç) kendi sahalarında daha başarısız deplasmanlara göre. Burada geçiş oynayan takımlar fişi çekebiliyor.
Ama Okan Hoca'nın oynatmaya çalıştığı oyun ya da set oyunu oynamaya çalışmak asla işe yaramadı deplasmanlarda. 2021-2022 gibi geçiş kovalayıp hızlı adamlar ile kaleye çabuk inmeye çalışmak lazım (Barış, Jelert vb.). Duran toptan da kilidi çözersek Morata, Bardakçı vs ile sonrası çok garip şekilde 1-3 falan bile bitebilir. Gol yememe şansımız zaten yok ama fişi çekedebiliriz pat diye.
Tabi tam tersi hiç varlık gösteremeden elenme eşiğine gelmek de var. Umarım en kötü beraberlik koparırız oyundan bağımsız.
Berkan a mecburuz. Kaleden uzak olduğu sürece Berkan çok sorun çıkarmaz o adamı kaleden uzak tutmak lazım.Böyle çıkarız Barış 2 kişilik oynamak zorunda kalır.
Berkan da gününde olursa kazanırız diye düşünüyorum.
Doğru diyorsun , gönül ilk maçtan fişi çekmeyi ister.
Set oyunu / yerleşik oyun sıkıntımız çok bariz zaten. Dürekli Osimhene şişirme taktiği ile her maçın en az 30 dakikası gidiyor.
Osi'de olmayınca o geçişlerde Morata yalnız kalırsa o iş yaş.
Bizim takım ya 1. ya 5. viteste oluyor - aslında büyük sıkıntı.
Morata icardi-vari top tutup kanatları devreye soksun yeterliAlırsa maçı Barış alır. Jelert'de saçma sapan gol yedirmemeli ve hücumda enerji katmalı.
Efektif iş yapmasını beklemiyorum ama Sabri kadar da oynasın yani. Rakibi çıkartmayacak kadar koşmalı en azından.
Morata'nın çok etkili olabileceğini sanmıyorum ama 2-3 pozisyonda top indirip servis yapsa ve 1 tane de beleşten tıklatırsa bu maç özelinde tamamdır.
Cuesta-Bardakçı tarafında da Cuesta'nın hızı ile alanı çok kaybetmeden Bardakçı çıktığında alanını kapatması lazım. Yani Cuesta da iyi oynamalı.
Diğerleri zaten yine 6/10 oynayacak daha iyisi de kötüsü de olmaz.
Morata icardi-vari top tutup kanatları devreye soksun yeterli
Jelert biraz fazla ezbere yorumlanıyor hala bana göre. Müthiş ve kaliteli bir adam diyemeyiz alınan fiyata bakınca tabii.
ama en net Malmö maçı geliyor akla , onu çıkarıp Ziyech hamlesi ile jelert'in gölge gibi takip ettiği adam serbest kaldı ve golü attı hayatının plasesiyle.