- 18 Mayıs 2011
- 53.825
- 57.983
- 4.613
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
15 dakikada 3-0 yapabilirlerdi nasil kaleye gelemiyolar yaAZ boş bir takım, sağa sola deli gibi koşturuyorlar. Kontra fırsatı tanımazsak eğer kolay kolay kaleyi göremezler. Grup maçlarında ilk yarı ha hu yaparak 1-2 pozisyon buldular hepsi o, topun kıymetini bilen adamları oynatmak lazım bence Demirbay ilk 11 oynayabilir.
Ajax'a karşı oynadığımız oyunun yarısı yeter bunlara.
-------------------Günay--------------------
-------Cuesta------Kaan-------Apo---------
Sallai---------Berkan-----Sara--------Jelert
--------------------Mertens------------------
------------Morata----------Baris------------
Bunu görmek isterdim.
En ideali bu gibi. İnsallah 4lüye gitmez okan hoca elde 4lü beki oynamaya uygun oyuncu yok-------------------Günay--------------------
-------Cuesta------Kaan-------Apo---------
Sallai---------Berkan-----Sara--------Jelert
--------------------Mertens------------------
------------Morata----------Baris------------
Bunu görmek isterdim.
Ekli dosyayı görüntüle 279699
İlk maça baktım da çift forvet başlamışız yine üçlü defans hattı var.
Osimhen, Yunus, Toreira, Bats, Sanchez, Nelsson yok bu sefer.
2. dk çok erken gol yedik berbat oldu her şey. Oyun planı falan kalmadı zaten.
Rakipte Bommel de oynamaz bu maç.Bu macta Nelsson ve Batsuhayi oyuna kötü etki yapmisti. Bakalim Cuesta ve Morata napacaklar.
Yazıklar olsun.
İlk yarı kötüydük ama 2. yarı baya iyiydik hakem son dakikada Sanchez'e yapılan bariz penaltıyı vermemişti.Yunus'u kanat bek oynatma tercihi bizi bitirmiş bu maç.
Gerçekten de fena değilmişiz bu arada. Maçı da alabilirmişiz gayet.
Şu maçların bu saatlerde oynanması tam anlamıyla rezillik,kepazelik.Kış saati uygulamasını kaldıranlara selam olsun. Gece 23 de maç izle, uyuman 2 yi bulsun sonra sabahın köründe kalk iş e git.
Üçlü güya çok daha iyiydii ama görüldüğü üzere hemen hemen tam kadro gene kötü bir maç.Ekli dosyayı görüntüle 279699
İlk maça baktım da çift forvet başlamışız yine üçlü defans hattı var.
Osimhen, Yunus, Toreira, Bats, Sanchez, Nelsson yok bu sefer.
2. dk çok erken gol yedik berbat oldu her şey. Oyun planı falan kalmadı zaten.
Bommel ve Belic yok. Bommel as topçu da Belic de arada oynuyordu. Sarı kart cezalısı.AZ'de onemli eksikler var mıdır canlar?