⚽ AL 24/25 Play-off M:1 | AZ Alkmaar 4-1 Galatasaray | MS | 13 Şubat | TRT 1

Keşke 0-3 / 0-4 gibi bir skor olsa 2'nci maç dinlenerek derbiye çıksak.

Açıkçası bu turu geçeceğiz diye düşünüyorum. Bir sonraki turda ise eleniriz gibi geliyor, rakibimiz sanırım ya Tottenham ya da ManU olacak. Tottenham gelirse bu sefer İngiltere'de mağlubiyet, İstanbul'da beraberlik bekliyorum, turu kaybederiz gibi. Haa ManU gelirse %50 ihtimal derim. ManU geçen seneden de kötü. Onlara koyup üst tura çıkmanın da keyfi başka olur.

Bu maç beraberlik bekliyorum yine 1-1 veya 2-2 gibi. Kendi evimizde ise 2-1, 3-1 gibi bi skorla maçı kazanırız Tottenham maçının benzeri olur.

Fenerbahçe sağolsun iyi ki maçı Pazartesiye aldırdı çünkü kendi evimizdeki maçta ekstra efor sarfedeceğimizi düşünüyorum. Ekstra 1 günlük dinlenme recovery için çok iyi olacak.

Açıkçası bu turu geçeceğiz diye düşünüyorum. Bir sonraki turda ise eleniriz gibi geliyor, rakibimiz sanırım ya Tottenham ya da ManU olacak. Tottenham gelirse bu sefer İngiltere'de turu kaybederiz gibi. Haa ManU gelirse %50 ihtimal derim.

Bu maç beraberlik bekliyorum yine 1-1 veya 2-2 gibi. Kendi evimizde ise 2-1, 3-1 gibi bi skorla maçı kazanırız Tottenham maçının benzeri olur.

Fenerbahçe sağolsun iyi ki maçı Pazartesiye aldırdı çünkü kendi evimizdeki maçta ekstra efor sarfedeceğimizi düşünüyorum. Ekstra 1 günlük dinlenme recovery için çok iyi olacak.
Aynen belki de derbinin Ptesi oynanması bu yüzden bize yarayacak.

Ulan adana sanki 3 aydır maç izlemiyorum zaten iple çekiyorum her hafta maçları senin yapacağın işe sokayım.

IMG_7667.webp

ilk 25 dakika mahfolmuş defansımız, izledikçe hepsini hatırladım. maçın kalanında biz gene cömert şekilde harcamışız.

3:35 (maçta 27. dk )Osimhen o kafayı nasıl içeri bırakamadı hala hayeretler içerisindeyim - defans bozuyor tabii biraz ama genede...

basın toplantısı akşam galiba değil mi ?

11de berkan ve mertens olmasın da demirbaya bile sadece bu maçlık başka kimse olmadığı için ok um

Şu kadar maliyetli 1 kadro kur Malmö - Az Alkmaar gibi takımlarıyla deplasmanda oynadığın Maçlar'da beraberlik al.Normalde şu turda favori gözüyle bakmalıyız takıma ama Okan güven vermiyo..

Allahim sen 3-0 önde olmayı ve furkan kocagi izlemeyi nasip et🥰🥰🥰

Furkan varsa korkmayın hicbiseyden
1000020424.webp

3 cezalı + jakobs ve yunus yok ve maalesef muslera var

Şu maçtan beraberlik bile enfes olur

Skor ne olursa olsun hoca bu maçta berat lusa süre vermeli ,bizim için önemsiz bir mac sonucta enazindan yetenekli bir gencimiz oynasin

Geri
Üst Alt