- 31 Ağustos 2021
- 70.961
- 50.830
- 3.843
büyük ihtimalle öyle dizecektir.Kesin 4lü çıkacak ya geriliyorum
agresiften ziyade kontrollü olmamız gereken maç.
ve bir zahmet bulduğumuz attığımız...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
büyük ihtimalle öyle dizecektir.Kesin 4lü çıkacak ya geriliyorum
Net bir sağ bek sol bek olmadan 4lü yürümüyor maalesef. Net olarak şu 11 çıkmalıbüyük ihtimalle öyle dizecektir.
agresiften ziyade kontrollü olmamız gereken maç.
ve bir zahmet bulduğumuz attığımız...
-------------------Günay--------------------
-------Cuesta------Kaan-------Apo---------
Sallai---------Berkan-----Sara--------Jelert
--------------------Mertens------------------
------------Morata----------Baris------------
apokerim'in slalomları korkutur beni 3 lüde , daha çok top taşıyamama ve ileri hatla mesafe fazla olabileceğinden dolayı 3lü yerine 5 li gibi kalabilir bu kadro sahada.Net bir sağ bek sol bek olmadan 4lü yürümüyor maalesef. Net olarak şu 11 çıkmalı![]()
acaba bizim ülkemiz yaz saati uygulasa mantıklı bir karar ile daha doğru değil mi ?çok geç arkadaş ya 23'de maç olmaz uefa ile konuşup bizim ülkeye göre bi saat ayarlamaları lazım
oralara girmek istemiyorum hocam malum ortam karışıkacaba bizim ülkemiz yaz saati uygulasa mantıklı bir karar ile daha doğru değil mi ?![]()
zaten kadro rezalet 0-0 filan bile kardır gözüyle bakıyorumapokerim'in slalomları korkutur beni 3 lüde , daha çok top taşıyamama ve ileri hatla mesafe fazla olabileceğinden dolayı 3lü yerine 5 li gibi kalabilir bu kadro sahada.
Sallai gideyim derken Berkan'ın pas kalitesinden kaynaklı hatalar cabası. Bunun takibinde Sallai'nin çok faullü defans anlayışı olması gibi riskler çok var.
ama bakalım diziliş falan işin bir yüzü ,sahada izleyceğimize göre değişir her şey.
Atom karınca Cuesta'yi unutmuşum.Bol gol yeriz gibi