⚽ AL 24/25 Play-off M:1 | AZ Alkmaar 4-1 Galatasaray | MS | 13 Şubat | TRT 1

büyük ihtimalle öyle dizecektir.

agresiften ziyade kontrollü olmamız gereken maç.

ve bir zahmet bulduğumuz attığımız...
Net bir sağ bek sol bek olmadan 4lü yürümüyor maalesef. Net olarak şu 11 çıkmalı ⬇️
-------------------Günay--------------------

-------Cuesta------Kaan-------Apo---------

Sallai---------Berkan-----Sara--------Jelert

--------------------Mertens------------------

------------Morata----------Baris------------

Net bir sağ bek sol bek olmadan 4lü yürümüyor maalesef. Net olarak şu 11 çıkmalı ⬇️
apokerim'in slalomları korkutur beni 3 lüde , daha çok top taşıyamama ve ileri hatla mesafe fazla olabileceğinden dolayı 3lü yerine 5 li gibi kalabilir bu kadro sahada.

Sallai gideyim derken Berkan'ın pas kalitesinden kaynaklı hatalar cabası. Bunun takibinde Sallai'nin çok faullü defans anlayışı olması gibi riskler çok var.

ama bakalım diziliş falan işin bir yüzü ,sahada izleyceğimize göre değişir her şey.

çok geç arkadaş ya 23'de maç olmaz uefa ile konuşup bizim ülkeye göre bi saat ayarlamaları lazım

Bu maç 0-0 biter hissi geldi.

apokerim'in slalomları korkutur beni 3 lüde , daha çok top taşıyamama ve ileri hatla mesafe fazla olabileceğinden dolayı 3lü yerine 5 li gibi kalabilir bu kadro sahada.

Sallai gideyim derken Berkan'ın pas kalitesinden kaynaklı hatalar cabası. Bunun takibinde Sallai'nin çok faullü defans anlayışı olması gibi riskler çok var.

ama bakalım diziliş falan işin bir yüzü ,sahada izleyceğimize göre değişir her şey.
zaten kadro rezalet 0-0 filan bile kardır gözüyle bakıyorum

ama bir bekte berkan bir bekte jelert görünce kafadan o maçı kaybediyorum

Kazanacakmışız hissi geldi. Galıba olucak kıh kıh hıh hıh kıh

1739371079755.webp

Muslera-Sallai-Cuesta-Abdulkerim-Jelert-Kaan-Sara-Baris-Berat-Furkan-Morata

Sürekli hücum düşünürsek dikine oynarsak yeniliriz.sakin olup topa hakim olursak oyun kurarsak çok rahat yeneriz.

Anlamadigim sey hocanin neden kupa maclarini kupa maciymis gibi oynatmadigi. Arkadas sen Akhisar'la nasil kazandiysan o kupayi bunda da oyle oynatican. Cok mu zor yaw? Ancelotti bile iplemiyor guzel futbolmus suymus buymus. Amac kupaysa, gidebildigin kadar gitmekse buraz kucuk klup mentalitesiyle oynatmanin zarari yok, faydasi var. Ayni sey ligin ikinci yarisi icin de gecerli. Her firsatta tekrar etmeye devam edecegim. Bu sene ki sampiyonluk cok onemli.

Basın toplantısı zamanı.

Geri
Üst Alt