⚽ AL 24/25 Play-off M:1 | AZ Alkmaar 4-1 Galatasaray | MS | 13 Şubat | TRT 1

Bu seneki Pirus zaferi Tottenham oldu zaten.

O maç olmasa İcardi’yi kaybetmeyecektik ve muhtemelen kalan 4 maçta en az 3G 1M/1B gibi bir skor alıp ilk 8’e girerek çıkacaktık.

Bu turu da oynamak zorunda kalmayacaktık ve son 16 rakibimiz de daha kolay olacaktı.

Burada turu geçersek o yüzden bu zaferdir.

Zaferin de küçüğü büyüğü olmaz.

Sakatlık olmasın 2 farklı kazanalım fb maçı öncesi zorlu bir az maçı istemiyorum şahsen.

Acı verici gerçekler:

1. Bugüne kadar Türk takımlarıyla oynadığı sekiz maçın hiçbirini kaybetmeyen AZ'nin (4G 4B) Avrupa kupaları tarihinde temsilcileriyle mağlubiyet almadan daha fazla karşılaştığı bir ülke yok.
  2. Hollanda takımlarına konuk olduğu altı Avrupa kupası maçının hiçbirini kazanamayan Galatasaray (1B 5M), mağlup olmadığı tek ziyaretini bu sezon AZ ile 1-1 berabere kalarak yaptı.
  3. AZ, Avrupa kupalarında ilk maçını iç sahada oynadığı 26 çift ayaklı eleme turunun 24'ünde ilk karşılaşmada mağlup olmadı (14G 8B 2M).
  4. Evinde oynadığı son 35 Avrupa kupası maçının sadece ikisini kaybeden AZ (23G 10B), bu sezon çıktığı beş iç saha karşılaşması arasında sadece Galatasaray'ı mağlup edemedi (4G 1B).
  5. Kariyerinde en fazla resmi maç golü attığı sezonu yaşayan Sven Mijnans (8), bu sezon 1-1 sona eren AZ-Galatasaray maçında Hollanda ekibinin tek golünü kaydeden isimdi.

Ben herkesin aksine 70 dk falan domine edecegimizi düşünüyorum. Kanat beklerimiz yunus gibi defansta avellik yapmayacak, sürekli koşan tipler. Sallai, jelert, barış, Berkan*, sara, cuesta, morata enerji katacak futbolcular, sürekli koşan azye ayak uydururlar. Benim canımı sıkan arkaya kaçan toplar bekler yerine göbeğe gelirse Kaan ve apo kırmızı görmeden durduramazlar. Ve defansta pozisyon almayı bilen sallai ve jelert olacağı için arka direğe açılan yerden ortalarda da sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Jelertin boyu yettiği müddetçe sinek gibi yapisabiliyor. Aznin kanatlarda tıfıl, çok ezilmez jelert onlara karşı. Morata ceza sahasında topla bulusabilirse her türlü atar. Osimhen daha heyecanlı oynuyor son vuruşlarda, morata daha sakin ve akıllı vuruşlar yapıyor. Bize gelmeselerdi, aklımda tam tersi profiller vardı ama izledikçe ikisinide bu karara vardım. Kaan ve abdulun tek artısı duran toplarda olacak, bir kornerden vs kafa golü bulsak aznin enerjisine 70 dk dayaniriz, sonrasında sara, mertens yoruldugunda geçmiş olsun. Ceza sahamizdan dan dun vurmaya başlarız artik

Acı verici gerçekler:

1. Bugüne kadar Türk takımlarıyla oynadığı sekiz maçın hiçbirini kaybetmeyen AZ'nin (4G 4B) Avrupa kupaları tarihinde temsilcileriyle mağlubiyet almadan daha fazla karşılaştığı bir ülke yok.
  2. Hollanda takımlarına konuk olduğu altı Avrupa kupası maçının hiçbirini kazanamayan Galatasaray (1B 5M), mağlup olmadığı tek ziyaretini bu sezon AZ ile 1-1 berabere kalarak yaptı.
  3. AZ, Avrupa kupalarında ilk maçını iç sahada oynadığı 26 çift ayaklı eleme turunun 24'ünde ilk karşılaşmada mağlup olmadı (14G 8B 2M).
  4. Evinde oynadığı son 35 Avrupa kupası maçının sadece ikisini kaybeden AZ (23G 10B), bu sezon çıktığı beş iç saha karşılaşması arasında sadece Galatasaray'ı mağlup edemedi (4G 1B).
  5. Kariyerinde en fazla resmi maç golü attığı sezonu yaşayan Sven Mijnans (8), bu sezon 1-1 sona eren AZ-Galatasaray maçında Hollanda ekibinin tek golünü kaydeden isimdi.
@Uğur İz ağabey twitterda kullanabileceğin infolar mı?

Avrupa'da oynadığımız 10 maçta da gol yedik. Bu akşam gol yemeden maçı bitirelim.

Geri
Üst Alt