Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 81.350
- 92.874
- 5.263
UzaPirus
Pialman
Piingiliz
Uçağa binmişler.
Bu fıkrayı biliyonuz mu? Biliyosanız anlatmayayım. :d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
UzaPirus
Pialman
Piingiliz
Uçağa binmişler.
Bu fıkrayı biliyonuz mu? Biliyosanız anlatmayayım. :d
1.89'um zaten
@Uğur İz ağabey twitterda kullanabileceğin infolar mı?
AZ = Alkmaar-Zaanstreek.Şehir AZ renktaş baya uzun bir ismin kısaltması
Alkmaar da sponsorun ismi Bayer leverkuzendeki Bayer gibi
Hollandada yaşamıştım bi süre ordan biliyorum(4gün)
Atarsa sana Jelert formasi3-1 ev alır. Golümüzü tüy sıklet Jelert atar.
Şöyle yalandan Benfica deplasmanı idi sanırım Ayhan ve Karan'ın golleriyle 2-0 galip gelmiştik hem de güzel gollerle öyle bir şey bekliyorum ben yav.
O zaman Ayhan güzel bir asist yapmıştı sanırım o maç için hafızamda kalmış nedense onu da yapmadıysa abv böyle hafızanınemre asik umit karan
O zaman Ayhan güzel bir asist yapmıştı sanırım o maç için hafızamda kalmış nedense onu da yapmadıysa abv böyle hafızanın
Pirus zaferi tabirimle dalga geçenler tur atlayınca bu bölümde ligde patır patır ptsleri bırakınca zırlamak yok amaTur atlarsak son 16 maçları bombok 1 döneme denk geliyor. 7 maçın 5i dep olacak.
Ekli dosyayı görüntüle 279275
Fbye ise tam bay haftasına denk geliyor. Neredeyse 0 etkileyecek. 7 maçta sadece 3 deplasman.
Ekli dosyayı görüntüle 279278
Pirus zaferi tabirimle dalga geçenler tur atlayınca bu bölümde ligde patır patır ptsleri bırakınca zırlamak yok ama
Kafanız dev projelere basmıyor maalesef
Paşa depi en zor geçen depimizdi geçen sene. İtler sadece bize oynuyor. Normalde kağıt üzerinde kolay geçmesi lazım ewt ama öyle olmuyor hiç.hangi bölümde? sadece alanya deplasmanı var sıkışan. onları da ifb yürüyerek yendi. kpaşayı deplasman saymak garip olur floryadan yürüyerek 1 saat fln. çars içerde paok- ctesi içerde kpaşa oynadığımızda da 3-0dan maç verdik ayrıca. yazdığın takvimin inş eleniriz kategorisine girdiğine katılmıorum. asıl mallığı bu az maçlarını oynayarak yaptık girerse o götümüze girer. ztn kpaşayı alanyayı yenemiosak şamp kovalamaya gerek yok. 6 tane de adam aldık 4ü sadece ligde oynayacak. o kadar takvim trafiğine fit takım çıkaramazsak yuh yani.
Paşa depi en zor geçen depimizdi geçen sene. İtler sadece bize oynuyor. Normalde kağıt üzerinde kolay geçmesi lazım ewt ama öyle olmuyor hiç.
Alanya maçında Sami hıyarı fbye oynatmadığı 3 as oyuncuyu bize karşı oynatacaktır kalan deplerden en kolayı bu maç orasına katılıyorum.
Bir de Antalya'dan sonra milli ara, jkden sonra da bay haftası giriyor. Fikstür 1 anda sıkışacak ve 1 anda aşırı boşalacak. Fbnin ise Avrupa maçları bay haftasına denk geldiği aşırı ballılar. Düzenli bir şekilde ne sıkışık ne gevşek fikstürleri war
Walla fbyi yenemediğimiz her senaryoda fb bize yetişiyor. Acı gerçekle yüzleşmek lazım.Kp maçı fiziki olarak fixtürden etkilenmez bence ztn
Ekli dosyayı görüntüle 279792
25i ifb
27si perş konya
2si pazar kpaşa olur
Allah nasib ederse 6sında manchester
işte 1 alanya kalıyor ben de ondan önce maç olmamasını tercih ederim de 1 adet england deplasmanına gidip show yapar mıyız diye de düşünmeden edemiom.
kadro da bunu kompense edecek boyutta dediğim üzre. alanyaya leminalı frenkowskili kadrolar yaparak bazı tipleri dinlendirmiş oluruz
ifb tur atlarsa içerde perş olpiakos rangersten sonra pazar samsun da zorlu olur onlar adına. biz de tur atlarsak antalyayla oynuoz aynı senaryoda nispeten daha iyi yani.