⚽ AL 24/25 Play-off M:1 | AZ Alkmaar 4-1 Galatasaray | MS | 13 Şubat | TRT 1

Benim anlamadığım okan hocayı öve öve bitiremeyenler ne bileyim transfer döneminin muazzam geçtiğini söyleyenler az maçı için bereberlik yeter..Çok zor maç kazanmamız zor falan söylemleri oluyor.Nasıl oluyor abi bu..
Maça çıkacak 11 az buz değil..Ne zamandan beri avrupada maç kazanamıyoruz.Heleki depşasmanda.Şu azyide yenelim bir zahmet..
Şu şabanlığı farkedebilen bir üyemizin olması o kadar sevindirici ki

Var ol cengiz ağabey

Bizim maç niye 20.45 değil ya :( 23.00 izleyemeyeceğim maçı, anca 20 30 dakika. Umarım galip geliriz de sabah keyifli olur.

Şu şabanlığı farkedebilen bir üyemizin olması o kadar sevindirici ki

Var ol cengiz ağabey
Eyvallah kardeşim sende var ol..
Bende okan hoca konusunda çok detaya girmek istemiyorum senin kadar keskin düşünmesemde basit hatalar yaptığını düşünüyorum..Tabiki heleki şu dönemde kokuşmuş ortamda her zaman destek olacağız okan hocaya ama Özellikle medyada yorumcuların övme konusunda çok fazla polyana modunda takıldıklarını düşünüyorum..Eksikleri söyleyip doğru yönlerdirmek lazım..Basit hataları inatla yapmaması lazım..

Benim yukarıda söylemek istediğim aslında tepkiden ziyade gerçekten anlayamıyorum..
Yemin ederim okan hoca birazcık şu yerleşim işine ,abartılı önde basma İşine git gelli oyuna,değişikliklere falan biraz iyileştirme yapsın..Biz az gibi takımları delik deşik ederiz.Kazanamasan bile oyunun umut verir.Bir şekilde uzun vadede alırsın karşılığını..
Heleki muhteşem transfer dönemleri geçirsek inan okan hocanın ekstrasına bile gerek kalmadan young boys,kopenhag,rigas vss gibi takımlara karşı elenmeler,puan kayıpları falan yaşamazdık.

Benim anlamadığım okan hocayı öve öve bitiremeyenler ne bileyim transfer döneminin muazzam geçtiğini söyleyenler az maçı için bereberlik yeter..Çok zor maç kazanmamız zor falan söylemleri oluyor.Nasıl oluyor abi bu..
Maça çıkacak 11 az buz değil..Ne zamandan beri avrupada maç kazanamıyoruz.Heleki depşasmanda.Şu azyide yenelim bir zahmet..

cengiz renktaşım ara transfer dönemimizi nasıl buldun

Geri
Üst Alt