⚽ AL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 2-2 AZ Alkmaar | MS | 20 Şubat | TRT 1

berat falan yetenek olarak şallai falana 5 basar.. direkt oynatırım.. yusuf demir mertensden daha etkili olur.. takım oyunu diye zaten hiç bir şey yok..

AZ sadece daha hızlı olduğu için bizi bitirdi. Hızlı diye aldığımız Jelerti geriden gelip geçiyorlar. Bu da antrenman diye birşeyi olmadığını gösteriyor. Sezon sonuna doğru bu kondisyon ayıptır. Ndombele ye kızamıyorum artık

Fener maçından önce okan buruk giderse şansımız var ama okan gitmezse ben fark bekliyorum

Okan hoca Hollanda takımlaryla hep deplasmanda oynadık iç sahaya gelmediler tablo ondan kötü demişti.

İç sahada da rezil olduk bu gece mutlu uyuyabilir.

kepazeliğe o kadar alıştırdı ki okan denen eleman tribünde takımı çağırıyor destek vermeğe

Şu oyunda da yeniken golde bir tek oyuncuyu suçlamak haksızlık. Maçın hakkı 0-5 falan şu anda.
Tek suçlamakla alakalı değil Bardakçı'nın orada yaptığı saçma. Oyun zaten berbat. Saçma sapan hiç bir şey çalışılmamış. İlk maçtan ders almak vb. yok. Oyuncuların, hocanın açıklamaları tamamen saçmaymış bir hazırlık falan hiç olmamış çok belli.

Akılları nerede olursa olsun bu soğukta 4-1 rövanşında taraftar gelmiş seni derbiye uğurluyoeir tur yapamıyorsanda böyle rezil olmazsın. Yazıklar olsun sadece
yazıklar olsun kısmı ilk maçta yaşandı

takım ilk maçta elendi hocanın da amacı bu zaten

tek kulvar hocası diyorum

bu maçtan ne bekliyorsam onu yapıyorlar yani 90 dakikayı kazasız belasız atlatmaya çalışıyorlar

Şu maçı izlemeye gelen taraftara yazık gerçekten

Mücadele etmeyen adamların nesini destekleyeceksin ki

Sıfır oğlu sıfır maç performansı devam ediyor

45 dakikada 16 şut çektirmeye utanır adam

Saçma sapan anadolu takımlarına benzemiyor işte Az Alkmaar. Asgari ücreti 1,5milyon euro'dan başlatırsan 4 maç oynayan 3 ister, aldığın adamlar ayakta duramıyor, eskiler bitik. Ligde kadro kalitesinin yetmesi zahmet olacak, eşek yüküyle maaş veriyoruz. Ligde 20m euro bütçesi olmayan bir sürü takım var
Alakasi yok oyuncu kaliteleri cok dusuk
Bu tamamen altyapi olayi az deki her oyuncu kafayi kaldirip pasi verecek teknik kalitesi var
Birde oyun planlari var aynisini pragtada gorduk
Bizim oyun planimiz filan yok saldım çayıra mevlam kayıra
Okan Buruk gitmedikce her sene bir alt sira takimi gelir tokatlar gider

Bu Abdülkerim ancak kağnı arabasında tarla sürmeye yarar.
Ben böyle rezil bir topçu görmedim.

Şu tip takımlara karşı bir oyun bulamamak buyuk bir hocalık zaafıdır. Young Boys maçının tekrarını izliyoruz sürekli.

Geri
Üst Alt