⚽ AL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 2-2 AZ Alkmaar | MS | 20 Şubat | TRT 1

Sizin ben oynadığınız oyuna tüküreyim.

Jelert i, Cuesta yı tranfers edenler kimlerse Allah onların cezasını versin.

Ne hâle getirdiniz takımı, sizin ben ....

Bu sucukcular kimseyi yuhlamaz. Kaç gündür saldırıyorlar takıma bir açıklama yaptılar mı? Herifler para kazanıyor kulüp üzerinden.

Adamlar nerde nasıl pas yapacaklar top nereye düşerse kim müdahale edecek, kim nerden bindirecek ezberlemişler. Okanda orta sahayı bildiği gibi yapmaya devam etsin yazıklar olsun

Ne oldu arkadaş bu takıma son 2 ayda? Rezil bir futbol, maçların nerdeyse tamamında boşa giden ilk yarılar, eski performanslarının 10'da birini vermeyen oyuncular (Sara, Davidson vs.).

Şerefsizlere yenilirsek pazartesi onarılması çok zor yaralar açılacak. Umarım futbolcular, yönetim, teknik kadro bunun farkındadır.

Allah sonumuzu hayretsin.

Toplama takımda bir iki oyuncu öne çıkar, bana şöyle pas at filan der, biz toplama takımdan bile berbat haldeyiz, kimse ne yapacağını bilmiyor.

Bakıp bekleyip pas atamıyorlar, attıklarında da rakip zaten çoktan gelmiş oluyor.
Kalabalık gidince geridekiler rakip hücumcuları kontrol etmeliyken bizimkiler seyrediyor, rakip de elini kolunu sallayarak çıkıyor.

Futbol zekasının kırıntısı bile yok takımda.

Kenardaki hoca da oyunu bırakmış, yan hakeme ofsayt değildi, kaleci 30sn oyuna sokmadı vs diyor.

3'lüde nasıl oynatacağını bilmiyor gibi.

Her şeyin sebebi Tottenham maçı.

Ulan Tottenham, adam gibi top oynayıp yenseydin, biz bugün bunları yaşamayacaktık.

Cuestayı hemen fesih etmeli bütün motivasyonu kırdı adam herkesin topcu değil. Abdül Osimhen sallai ve tor dışında takım yine mertens çıkmalı cuesta çıkmalı 9 kişi oynuyoruz

Frankosvski Lemina ve Sallai listeye eklenmiş olsa şu anda bambaşka şeyler konuşurduk.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim anlamadığım Nelson var niye stoper alıyorsun, kazan onu Avrupaya yaz Lemina'yı yani bu tercihler sıçtı ağzımıza.

valla tüm febelilere secdeye yatıp dua etmeye başlamıştır ne olur bizim maçada bu cuesta ile mertensle başlasın okan diye

Avrupada bizim güç

1740076549575.webp

adamlara karşı 135 dakikada bir pozisyon bile bulamadık
onlar 10 tane falan bulmuştur
inanılmaz güçsüz görünüyoruz
gurur kırıcı bir eşleşme

Geri
Üst Alt