Tolga Gül
Büyük Kaptan
- 29 Haziran 2011
- 25.216
- 6.891
- 1.738
Tottım maçında atamadık kralTothennam maçının gene 60 dksını oynayalım 6 atarız abartısız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tottım maçında atamadık kralTothennam maçının gene 60 dksını oynayalım 6 atarız abartısız.
O her zaman denk gelmez geçen yıl da atamıyorduk başak a patladık. Bu sene de alkmar a patlarız inşallahTottım maçında atamadık kral
Doğru da o kadroda daha finisher adamlar vardı şuan bilemedim. Umarım dediğin gibi olurO her zaman denk gelmez geçen yıl da atamıyorduk başak a patladık. Bu sene de alkmar a patlarız inşallah
Olur olur.Doğru da o kadroda daha finisher adamlar vardı şuan bilemedim. Umarım dediğin gibi olur
Bok yenerizSokayim fb ye Avrupa daha mühim. Şurdan dönerse bu tur isterse 120 dk oynayalım fb ye de koyar bu takım. Alkollü yendik yorgun da yeneriz
İlk 8 e giremediğimizde Avrupa bitmişti zaten kral. Hatta daha ileri götüreyim YB ye elendiğimizde bitmişti.Sokayim fb ye Avrupa daha mühim. Şurdan dönerse bu tur isterse 120 dk oynayalım fb ye de koyar bu takım. Alkollü yendik yorgun da yeneriz
Bok yeneriz
Valla çok ihtimal dahilinde. Geçen senede Jelert'in şöyle açıklaması vardı:yaz transfer dönemi : "Okan Hoca çok istiyor...."
Geçeriz geçmeyiz bilmiyorum ama ligin de geleceği için alkmar maçındaki oyun önemli.İlk 8 e giremediğimizde Avrupa bitmişti zaten kral. Hatta daha ileri götüreyim YB ye elendiğimizde bitmişti.
Ligi riske atmaya değmez. Zaten bi bok yapamıcaz da.
Seni yazdım olumBok yeneriz
Malesef. Insallah sakatlik vermeyiz, zatem elendik bari lig gitmesin eldenİmkansız.
En ağır kadro en agresif maç planı ile çıkacak maça.
Bu sefer de Belçika hükümetine „kar yagdirin ulan ibneler“ diye yangin başlatmazlarsa bende bir şey bilmiyorumŞu anki hava verileriyle bu maçın oynanması çok zor...Perşembe öğleden sonra başlıyor kar yağışı
Oynanmaması da isimize gelir açıkçası..Fb maçı öncesi dinlenmiş oluruz bir şekilde..Ertelenen maç da sonraki perşembe oynanır konya kupa maçı ertelenir..
Fb maçının olduğu gün ise kar sabah saatlerinden sonra bitiyor.. O saatten sonra zemin temizlenir kötü bir zemin olur ama yağış olmadığı için oynanır..
Gs maç oynamadi biz oynadık derbi ertelensin goygoyuna başlarlar cuma sabahından itibaren hele ki 1-2 sakat daha verirlerseBu sefer de Belçika hükümetine „kar yagdirin ulan ibneler“ diye yangin başlatmazlarsa bende bir şey bilmiyorum