⚽ AL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 2-2 AZ Alkmaar | MS | 20 Şubat | TRT 1

Derbiyi erteleyebilecek kar yağışı = Gökyüzüne para yedirmişler.

Derbi iptal olmaz o gün kar yağışı yok hava açık gözüküyor en yoğun kar yağışının olacağı aralık 20-22 arası olacak.

Valla bana kızacaksınız derbi öncesi diye ama bu maç onur şeref haysiyet maçı gibi oldu benim açımdan.

Adamım diyen takım şu maçı kaybetmez.

Tur atlamayı beklemiyorum ama bir nebze yaşadığımızı yaşatalım istiyorum.

Valla bana kızacaksınız ama bu maç onur şeref haysiyet maçı gibi oldu benim açımdan.

Yasadigimizi yasatirsak tur atlamis.oluruz

Valla bana kızacaksınız derbi öncesi diye ama bu maç onur şeref haysiyet maçı gibi oldu benim açımdan.

Fenere yenildikten sonra hiçbir şeyin anlamı kalmayacak boşa efor sarfetmeye gerek yok.

Şu maçta istersek turu geçelim 5-0 kazanalım bu sefer lig gidiyor yangını başlayacak ligde puan farkı 9 olacaksa Alkmaar'a bu maçtada yenilmeyi kabul ederim.

Karın ne zaman yagacını sadece ALLAH bilir

Fenere yenildikten sonra hiçbir şeyin anlamı kalmayacak boşa efor sarfetmeye gerek yok.

Şu maçta istersek turu geçelim 5-0 kazanalım bu sefer lig gidiyor yangını başlayacak ligde puan farkı 9 olacaksa Alkmaar'a bu maçtada yenilmeyi kabul ederim.

Ben etmem.

Bu rezillik ancak ikisini de yenersek temizlenir.

Bu maça tam kadro çıkınca fener maçını kesin olarak kaybediyoruz galiba ? ne alaka abi iyi u19la çıkalım bi fark daha yiyelim nasıl olsa as takım yorulmayacak. Bu maça as kadronla çıkıp çatır çatır oynayıp kazanacaksın gerekirse ucundan eleneceksin ama yelkenleri de doldurmuş olacaksın, salalım diyenler takımın iyice demoralize olacağını öngöremiyor mu

Topu şişirerek Osimhen ile 3 gol atma fikri

Ekli dosyalar

• IMG_3163.webp
    IMG_3163.webp
    49,9 KB · Görüntüleme: 7
Geri
Üst Alt