- 31 Ağustos 2021
- 69.920
- 50.028
- 3.758
güzel bir hesap takip etmelik ama ektra dramatikleştirmesi çok itici.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kırık biraz kafadan.güzel bir hesap takip etmelik ama ektra dramatikleştirmesi çok itici.
Herkes etkileşim müptelası oldu.güzel bir hesap takip etmelik ama ektra dramatikleştirmesi çok itici.
Tüylü mü tüysüz mü bilmem ama bebek yağını sürüp 4 tane çaktılar.Tüysüz bebeden racon yiyorlar jakshdjaskdasd.
Yasadigimizi yasatirsak tur atlamis.oluruzValla bana kızacaksınız ama bu maç onur şeref haysiyet maçı gibi oldu benim açımdan.
Adamım diyen takım şu maçı kaybetmez.
Tur atlamayı beklemiyorum ama bir nebze yaşadığımızı yaşatalım istiyorum.
Yasadigimizi yasatirsak tur atlamis.oluruz
Fenere yenildikten sonra hiçbir şeyin anlamı kalmayacak boşa efor sarfetmeye gerek yok.Valla bana kızacaksınız derbi öncesi diye ama bu maç onur şeref haysiyet maçı gibi oldu benim açımdan.
Adamım diyen takım şu maçı kaybetmez.
Tur atlamayı beklemiyorum ama bir nebze yaşadığımızı yaşatalım istiyorum.
Fenere yenildikten sonra hiçbir şeyin anlamı kalmayacak boşa efor sarfetmeye gerek yok.
Şu maçta istersek turu geçelim 5-0 kazanalım bu sefer lig gidiyor yangını başlayacak ligde puan farkı 9 olacaksa Alkmaar'a bu maçtada yenilmeyi kabul ederim.
Şu soruyu sorayım Alkmaar'da efor harcayıp o sırada Morata'da olduğu gibi Osimhen'in adale atsa 1 ay olmasa üstüne fenere yenilsek ligin akıbeti ne duruma gelir.Ben etmem.
Bu rezillik ancak ikisini de yenersek temizlenir.