⚽ AL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 2-2 AZ Alkmaar | MS | 20 Şubat | TRT 1

20832.jpg

Rize macini kazanip derbiye 6p farkla cikmayi garantilersek bu maca asılacaz gibi bi hissiyata sahibim.
Rize maçı tüm avrupa süreci ve fener sürecinin stresinin toplandığı maç oldu

2 hafta önceden reaksiyonlu oyun bekliyordum konya maçında falan ama olmadı. Şu an maçın skoru hesap kitaptan bağımsız bizim iç işleri çok direkt etkileyecek.

saçma şekilde de avrupada kadro yorulsa bile yazılmayan Lemina , Frank falan diri kalacaklar hep. Öyle abzürt bir dengemiz oldu.

Açıkçası eleyebileceğimizi düşünmüyorum. En iyi ihtimal tek fark ile yenebiliriz. Uzatmaya da gitmez gibi.
Tabi Galatasaray olduğu yerde ümit vardır. Bekleyip göreceğiz

22081212UG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Osimhene rize maçında birşey olursa forvetsiz çıkıyoruz maça, muhteşem bir planlama

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hiç zorlamaya gerek olmayan maç. Fener maçı düşünülerek yapılabildiği kadar rotasyon yapılmalı, as oyuncular riske edilmemeli

elememiz için rakip futbolcular demeçleri ile çabalıyorlar ama maç günü belli olacak..

Hoca Osimhen'i de burada ısrarla oynat zorla fener derbisine forvetsiz çıkalım.

Maçın başında 1-0 öne geçsek ne zaman gol yeriz diye düşünürüz, böyle güvensiz folloş bir takım.

Günay
Sallai Metehan Davinson Kadir Subaşı
Yusuf Demir Sara Efe Berat Luş
Osimhen Barış

Full rotasyon yapılmalı gidip %0.1 ihtimal peşinde koşturup oyuncu sakatlanırsa sezon elden gidecek gitsin Berat, Efe, Yusuf, Çağrı Balta filan oynasın.

Bu maç forvette Barış oynasın çünkü beni tandığım Okan bu maçı da kazandıramaz. Bari Osimhen fb maçına zinde çıksın sakatlaık olmasın

Yedeklerle çık antrenman olsun. Tur zaten çoktan gitti. Hele Osimhen hiç oynamasın.

Rize maçı sonrası odak noktası derbi olmalı.

Geri
Üst Alt