Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.369
- 14.312
- 1.398
young boys maçında neysek oyuz takımda gram düzelme olmalı bi kaç maç hariç
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
He yav aldığı topları orta açmakla uğraşacağına içeri girmeyi denese penaltı çıkarabilirdikBarışın zekasizligi hakikaten tahammül dışı
üstat herifler 4-5 pozisyona girdi. bizde tek tehlike sallai'nin uzaktan şutuBoş boş konuşmayın yav takımın isteği iyi. Gayet iyi bir ilk yarı geçirdik ancak Abdülkerim denilen üst seviye gevşek herif bütün gollerde imzası ver herifin.
saranın kalitesi gördük formu iyi iken takıma muthiş katkısı olduğunuda biliyoruz ama bu mertens artık zarar veriyor takıma ve hoca nedense bir türlü bunu görmek istemiyor yada göremiyorSorun tamamen Mertens ve Sara hiçbir hareketlilik yok, Torreiranın da hücum katkısı belli. Takım gitmeye, saldırmaya çalışıyor gidemiyor. Stopere dönüp uzun oynuyor.
Kesinlikle katılıyorum saradan 8 olmaz dümdüz 10 numara eleman mertensi çıkart sarayı 10 numaraya çek berkanı torun yanına koy oynat abiSorun tamamen Mertens ve Sara hiçbir hareketlilik yok, Torreiranın da hücum katkısı belli. Takım gitmeye, saldırmaya çalışıyor gidemiyor. Stopere dönüp uzun oynuyor.
Akıl olsa oyuna alır gençleri en azından bi görürüz net bir şekildeYusuf demir Berat Luş görelim bari biraz.
Golde abdul dana gibi adam 2-3 adım önündeyken topu herife indirdi. solda boş olan adama yuvarladı o daGünay,sallai ve osimhen disinda tek bir oyuncu bile inanmamis
Jelert iyi oynarken gol de batirdi
mertens çıkınca lemina keşke listeye yazsaydım dedikten sonra yerine hamza bile girse hiç olmazsa bir iki topçuya pres mres yapar diye alınır oyunaleminayı mı alacak oyuna