⚽ AL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 2-2 AZ Alkmaar | MS | 20 Şubat | TRT 1

Araya koşan yok araya oynayan yok. Herkes saklanıyor mıy mıy mıy mıy kenarlara garanti pas sonra da kalecinin kucağına leş gibi bir orta

Nelsson'u gönderip şu an Cuesta denen vasatı almak...

Dominic Iorfa adında bir sirk oyuncusu gördü bu gözler.. Bu Cuesta kadar rezil bir transfer değildi..

Emeği geçenlerin Galatasaray a ihanetten kulüpten kovulması lazım..

Fenerlilerden koyunluk görevini bizim taraftar ne zaman aldı ben anlamadım.

Adam daha bismillah dedi maça ilk çıktığı 2. dakikasından beri Cuesta aşağı Cuesta yukarı.

3 aydır sahanın ortasına sıçan 18 milyon euroluk sara ile her hafta defansı belleyen Abdülkerim denilen herif size müstahak.

Gidin bir kininiz varsa bunlara söyleyin sorun mertens, cuesta yada jelert falan değil. Sorun her atakta kanattaki topu bir kere bile doğru kullanamayan ve sürekli saçmalayan barış, her golde imzası olan Abdülkerim. Orta sahayı toplasın oyun kursun diye beklenmesine rağmen 3 aydır top oynamasını beklediğimiz sara.

Golün başında tam olarak ne oldu? Taç falan vardı top sekti falan orada ama göremedim tam... Son kısmını biliyorum, sağa atılan pas, Jelert'in yediği çalım falan onlar tamam da...

Yarın sabaha damlarlar yine. Bir gece utanıp kayboluyorlar. Sonra aynı hepsi aynı hikayeyi sıkmaya başlıyor, şampiyon yapmış, namağlupmuş falan diye sallarlar.

Cevat gülerlede bu takım şampiyon oldu şampiyonluk bizim için bu kadroyla inanılmaz bişey değil 1,5 yıldır bas bas bağırıyor bu takım beş kuruşluk top oynamıyor maç seçiyor forma adaleti sıfır adamcılık almış başını gitmiş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kimse ne yapacagini bilmiyor.. sahaya dizilis rezalet. Anlayan anlatsin nedir bu

heriflere istemeyerek gol artırdık 0-0 giderdi

Bu takımın, bu oyunun iflas edeceğini 1 senedir bas bas bağırıyoruz burada. Tenis gibi oyun oynuyoruz orta saha kurgusu olmadan futbol olmaz, oyun kurmuyoruz, top bşr o kalede bir bu kalede diye istan ettik burda. Ama oyuncu kalitesi ile bir şekilde maçları alırken millet hep bize laf söyledi.
Al şimdi az bi oyuncu ve fizik kalitesi düşünce kel göründü. Bu oyun sistemi sürdürülebilir değil, bırakın bu işi diye yalvardık ama nafile.

Fenerlilerden koyunluk görevini bizim taraftar ne zaman aldı ben anlamadım.

Adam daha bismillah dedi maça ilk çıktığı 2. dakikasından beri Cuesta aşağı Cuesta yukarı.

3 aydır sahanın ortasına sıçan 18 milyon euroluk sara ile her hafta defansı belleyen Abdülkerim denilen herif size müstahak.

Gidin bir kininiz varsa bunlara söyleyin sorun mertens, cuesta yada jelert falan değil. Sorun her atakta kanattaki topu bir kere bile doğru kullanamayan ve sürekli saçmalayan barış, her golde imzası olan Abdülkerim. Orta sahayı toplasın oyun kursun diye beklenmesine rağmen 3 aydır top oynamasını beklediğimiz sara.
mertens'i unutmuşsun rdaş sahanın en kötülerinden

Poku solumuzdan 10 defa bindirdi, önlem almak bi yana izledi durdu. Kepazelik.

GS üyeleri de başkan liseli ise fazla tevazu gösteriyor. Değilse de fazla tepki gösteriyor. Bu üye profili ile yürümez. GS bir liseye sığmayacak kadar markalaştı. Yeni bir sistem şart.

Ortasahasız futbolun rezillikleri bunlar hep. Geçiş üstüne geçiş yiyoruz

Gunay da keske oynamasaymis da fark yeseymisiz. Muslera su topların en az 2-3 tanesini yerdi. 5’leyebilirdi herifler ilk yarida.Poku karar adamimiz yok hucumda.Olanlari da Okan yedi su hale bak.Avrupada Tottenham maci disinda oynadigimiz futbol utanç kaynagi.Okan’in acilen kovulmasi lazim yoksa verecek bu herif sampiyonlugu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt