Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.059
- 13.936
- 1.498
4-2-3-1 ya cuesta bek te oynuyor geri kalan bildiğimiz gibiHayır, hiç bile öyle yayılmadık. Belki çok kısa süre olmuştur gözümden kaçtıysa...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4-2-3-1 ya cuesta bek te oynuyor geri kalan bildiğimiz gibiHayır, hiç bile öyle yayılmadık. Belki çok kısa süre olmuştur gözümden kaçtıysa...
Reis iş bilmezlik paçalarımızdan akıyor.Fenerlilerden koyunluk görevini bizim taraftar ne zaman aldı ben anlamadım.
Adam daha bismillah dedi maça ilk çıktığı 2. dakikasından beri Cuesta aşağı Cuesta yukarı.
3 aydır sahanın ortasına sıçan 18 milyon euroluk sara ile her hafta defansı belleyen Abdülkerim denilen herif size müstahak.
Gidin bir kininiz varsa bunlara söyleyin sorun mertens, cuesta yada jelert falan değil. Sorun her atakta kanattaki topu bir kere bile doğru kullanamayan ve sürekli saçmalayan barış, her golde imzası olan Abdülkerim. Orta sahayı toplasın oyun kursun diye beklenmesine rağmen 3 aydır top oynamasını beklediğimiz sara.
samsun, trabzom, bjk, göztepe deplasmanları var ve ligden ümitin mi var renktaş. Neyse pts o da biter. Tek iyi yanı okandan kurtuluruz.Okan Buruk'un yetersiz bir TD olduğunu görmek için daha fazla maça gerek yok zaten. Ligi saçma şekilde kaybetmesin kafi bu noktadan sonra. Yazın ise baskı ile göndermek lazım.
Komisyon yoktur ondan bakmıyorlarbizim sol kanadı paramparça eden poku 21 yaşındaymış değeride 1 250 000 olarak görünüyor.Böyle bir kanada şu cuestaya verilen parayı versek alamazmıydık acaba
Sakatlık sonrası formsuz. Toparlar ilerde ikisi de umarım fakat bugün için Mertensle birlikte takımı frenliyorlar. İkame edebileceğimiz yedekte kimse yok. Neresinden tutsak elimizde kalıyor. Avrupa Ligi hikayesi yönetim, hoca, futbolcular hepsi için fiyasko oldu maalesef.saranın kalitesi gördük formu iyi iken takıma muthiş katkısı olduğunuda biliyoruz ama bu mertens artık zarar veriyor takıma ve hoca nedense bir türlü bunu görmek istemiyor yada göremiyor
Bizde 20 pozisyona girdiğimizde atamıyoruz. Her hafta burada onu bunu gömüp bokluyoruz. Başkaları pozisyona girip atamayınca kötüyüz, biz atamayınca yine kötüyüz anlamadım ki.üstat herifler 4-5 pozisyona girdi. bizde tek tehlike sallai'nin uzaktan şutu
bu iyi ilk yarıysa kötüyü düşünemiyorum.
skor rahatlıkla 0-3 olabilirdi.