⚽ AL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 2-2 AZ Alkmaar | MS | 20 Şubat | TRT 1

bizim sol kanadı paramparça eden poku 21 yaşındaymış değeride 1 250 000 olarak görünüyor.Böyle bir kanada şu cuestaya verilen parayı versek alamazmıydık acaba

her transfer dönemi sayısız oyuncu gidiyor geliyor.. milyonlarda dolar harcanıyor... kim bu oyunun sorumlusu.. biri de çıksın benim desin.. yeter beee...

Fenerlilerden koyunluk görevini bizim taraftar ne zaman aldı ben anlamadım.

Adam daha bismillah dedi maça ilk çıktığı 2. dakikasından beri Cuesta aşağı Cuesta yukarı.

3 aydır sahanın ortasına sıçan 18 milyon euroluk sara ile her hafta defansı belleyen Abdülkerim denilen herif size müstahak.

Gidin bir kininiz varsa bunlara söyleyin sorun mertens, cuesta yada jelert falan değil. Sorun her atakta kanattaki topu bir kere bile doğru kullanamayan ve sürekli saçmalayan barış, her golde imzası olan Abdülkerim. Orta sahayı toplasın oyun kursun diye beklenmesine rağmen 3 aydır top oynamasını beklediğimiz sara.
Reis iş bilmezlik paçalarımızdan akıyor.
Jelertmiş berkanmış kaanmış bunlar zaten yetersiz . Sorun ilk 11 gördüğümüz adamlarda

Okan Buruk'un yetersiz bir TD olduğunu görmek için daha fazla maça gerek yok zaten. Ligi saçma şekilde kaybetmesin kafi bu noktadan sonra. Yazın ise baskı ile göndermek lazım.
samsun, trabzom, bjk, göztepe deplasmanları var ve ligden ümitin mi var renktaş. Neyse pts o da biter. Tek iyi yanı okandan kurtuluruz.

Çoluk çocuk 45 dakika bizi perişan etti. Beceriksiz olmasalar ya da Günay olmasa 4-0 dı ilk yarı. Mertens, Barış ile şu maça da 9 kişi başladık ya hocam sana da bravo. Neyse artık 2. yarı rölanti mi oynarız 5 değişiklikle asları dışarı mı alırız bilmem Fener maçına diri kalmalıyız. Maçı da adaleleri de zorlamanın alemi yok artık.

Baris iyi oynayan 11de oynayabilir ama bugünkü gibi eksik kadroyla cikinca eksikleri tamamen ortaya cikiyor. Hele set oyunu oyuncusu hic degil.

taraftarın yapacabileği en güzel tezahürat "istifa istifa hatipoğlu istifa"

Şu iki AZ maçı gerçekten utanç verici bizim açımızdan.

Adamların bütçesi bizim 1/4'imiz ya vardır ya yoktur. Rezil ediyorlar bizi iki maçtır. Başımızdaki herif zaten iyice şuurunu kaybetmiş, kafasında takımı bir tek deli dana gibi koşturmak var. Ve bu adam final oynamak istiyoruz falan diye saçma sapan konuşup durdu daha önünde hiç bir başarı yokken.

Yazık bize vallah.

“Delilik, aynı şeyi tekrar tekrar yapıp farklı sonuçlar beklemektir”

Bu tip takımlara karşı sürekli aynı anlayışla maçlara çıkıp sürekli avucumuzu yalayıp eve dönüyoruz. Sevgili Okan Hocam da ısrarla çalışmayan formülüyle bize böyle maçlar izletiyor.

saranın kalitesi gördük formu iyi iken takıma muthiş katkısı olduğunuda biliyoruz ama bu mertens artık zarar veriyor takıma ve hoca nedense bir türlü bunu görmek istemiyor yada göremiyor
Sakatlık sonrası formsuz. Toparlar ilerde ikisi de umarım fakat bugün için Mertensle birlikte takımı frenliyorlar. İkame edebileceğimiz yedekte kimse yok. Neresinden tutsak elimizde kalıyor. Avrupa Ligi hikayesi yönetim, hoca, futbolcular hepsi için fiyasko oldu maalesef.

üstat herifler 4-5 pozisyona girdi. bizde tek tehlike sallai'nin uzaktan şutu
bu iyi ilk yarıysa kötüyü düşünemiyorum.
skor rahatlıkla 0-3 olabilirdi.
Bizde 20 pozisyona girdiğimizde atamıyoruz. Her hafta burada onu bunu gömüp bokluyoruz. Başkaları pozisyona girip atamayınca kötüyüz, biz atamayınca yine kötüyüz anlamadım ki.
Risk alarak oynuyoruz ve risk aldığında top oynayabilen bir takım böyle tehlike olur.
Takımın isteği iyi ilk yarım saat sahaya yayılmamız gayet iyi. Derli toplu duruyorduk. Bu şekilde değerlendiremek gerekiyor bu tür oyunları.

Umut bulutla avrupa arenasında oynarken bu kadar pozizyon vermedik

Hocam senden allah razı olsun Mancini hocam avrupa takımı neymiş göstermiştin bize.

Bu okanla uğraşıyoruz bizde

Geri
Üst Alt