- 20 Haziran 2011
- 60.907
- 69.312
- 4.758
u19 la çıkalım maça
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
galatasarayı küllerinden doğuracak 5-1lik galibiyet
var 1 hayalimiz
inanıyoruz
galatasarayı küllerinden doğuracak 5-1lik galibiyet
var 1 hayalimiz
inanıyoruz
u19 la çıkalım maça
Bu olsun, Fener'e yenilsek bile sorun olmaz.Rize'yi rahat atlatıp bu maçı 5-1 gibi bir skorla kazanacağız gibi bir his var. Ki eğer ikisi de olursa sağlam geri dönüş yaşarız.
Emin'i yarım sezonluk kiralık için ikna etmek o kadar mı zordu? İşte o zaman Lemina, Emin, Morata, Sallai yani 4 oyuncu yazabilirdin. İlk maçta da böyle çıkardın sahaya:Maalesef ben de basaracagini sanmıyorum. Bunun nedeni ilk maç da değil bunun nedeni leminayi yazmamasidir. Metehan belki hayatının maçını alkmara karşı oynadı. Tek maç için onu oynat leminayi koy. Cuestayi yazma. Orta saha kevgir gibiydi. En azından derdik yav lemina da oynadı olmadı diye. Ama inat edip ben aldırmadım oynatmam dersen alkmaar seni duman eder. Sara gibi bir topçuyu 6 numara yaptı patates etti adamı. Yediği kaçıncı topçu bu.
O maçta Kaan,nelsson,ziyech,bats,icardi gibi adamlar vardı. Atletizm ile öne çıkan takıma karşı hocamız kağnı gibi adamlar ile maça çıktı orta saha'yi boşalttı kendi elleriyle verdi maçı azizimYoung Boys maçında da gaza gelmiştik, sonuç ortada
Turu geçersek başarı mı sayıcaz yoksa olması gereken mi oldu diyeceğiz