⚽ AL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 2-2 AZ Alkmaar | MS | 20 Şubat | TRT 1

galatasarayı küllerinden doğuracak 5-1lik galibiyet

var 1 hayalimiz

inanıyoruz

önce rize galibiyeti ( iyi oyunla) , sonra bu maçta galibiyet ( iyi oyunla galibiyet, tur mucize) , sonra şikecilerin maçında o moral motivasyonla şikecilere koyup ligi bitiriyoruz. hele alkmar maçı mucize ile tur falan gelirse inanılmaz bi momentum olur

Okan Buruk başaramaz açık ve net...

Maalesef ben de basaracagini sanmıyorum. Bunun nedeni ilk maç da değil bunun nedeni leminayi yazmamasidir. Metehan belki hayatının maçını alkmara karşı oynadı. Tek maç için onu oynat leminayi koy. Cuestayi yazma. Orta saha kevgir gibiydi. En azından derdik yav lemina da oynadı olmadı diye. Ama inat edip ben aldırmadım oynatmam dersen alkmaar seni duman eder. Sara gibi bir topçuyu 6 numara yaptı patates etti adamı. Yediği kaçıncı topçu bu.

Turu geçersek başarı mı sayıcaz yoksa olması gereken mi oldu diyeceğiz

Rize'yi rahat atlatıp bu maçı 5-1 gibi bir skorla kazanacağız gibi bir his var. Ki eğer ikisi de olursa sağlam geri dönüş yaşarız.

u19 la çıkalım maça
this-cm-logo-png-transparent.png

resource harcamağa lüzum olmayan bir maç

Az bu kupayı alamaz şartlarda anlasırsak man unt macı gibi olur

Umarım elenmemizi kabul edip yedeklerin yedekleri ile çıkar, derbi öncesi gereksiz bir sakatlık yaşamayız.

Maalesef ben de basaracagini sanmıyorum. Bunun nedeni ilk maç da değil bunun nedeni leminayi yazmamasidir. Metehan belki hayatının maçını alkmara karşı oynadı. Tek maç için onu oynat leminayi koy. Cuestayi yazma. Orta saha kevgir gibiydi. En azından derdik yav lemina da oynadı olmadı diye. Ama inat edip ben aldırmadım oynatmam dersen alkmaar seni duman eder. Sara gibi bir topçuyu 6 numara yaptı patates etti adamı. Yediği kaçıncı topçu bu.
Emin'i yarım sezonluk kiralık için ikna etmek o kadar mı zordu? İşte o zaman Lemina, Emin, Morata, Sallai yani 4 oyuncu yazabilirdin. İlk maçta da böyle çıkardın sahaya:

--------------Metehan--A.kerim--Emin---------------
Sallai----------------Sara--Lemina-------------Jelert
---------------------------Mertens--------------------------
-----------------------Morata--BAY------------------------

veya

---------------Lemina--A.kerim--Emin----------------
Sallai----------------Sara--Berkan-------------Jelert
---------------------------Mertens--------------------------
----------------------Morata--BAY------------------------

Bu iki kadro da AZ'den 3 fark yemezdi. Hatta maçı kazanma ihtimali bile olabilirdi.

Kenarda Okan buruk olduğu sürece hayal bile kurmaya gerek yok Avrupa’da. Hepimiz olası senaryoyu biliyoruz.

Hiçbir taktik-teknik olmadan yüklen rakip sahaya, 60 tane isabetsiz orta yap sonrada az alkmar 3 tane kontra yakalayıp maçı 0-3 veya 1-3 alsın turu.

Hava şartları ve mevcut durumdan ötürü seyirci desteği de zaten 30-35 bin arası olur maksimum.

Geri
Üst Alt