⚽ AL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 2-2 AZ Alkmaar | MS | 20 Şubat | TRT 1

Osimhen ve Günay dışında alayının çarkına tüküreyim çakkal sürüleri eşşek kılıklı zırtapozlar ulan Osimhen hepsinden daha hırslı oynadı utanınlan kalıbınızdan o cuestaya bu paraları veren adamın da şerefine tüküreyim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

biz şampiyon oluyoruz

fener iki sezondur avrupada daha üst turlara gidiyor .

bunu kabullenemem kimse kusura bakmasın. bundan rahatsız olmayan yönetici ve hocada benim gözümde bize layık değil.
Bu AZ onlara da kasmadan 3 attı.Şans tamamen.24. olup Anderlecht çektiler biz de AZ çektik yapacak bir şey yok

aslında o daha kötü

kendimizi şampiyonluk vs diye tepelere çıkarıyoruz en azından taraftar olarak. - realite başka olunca AZ den iki maçta 6 yiyorsun işte.

lig kaliteli olsada bazı defolar baştan belli olsa
Bizim takimi bu forumda cogu kisi tarafindan kucuk gorulen Hollanda ligine at ilk 3'e giremeyiz bu oyunla. Oyuncularimizin kotu oldugundan degil, bu oyunla birsey yapamazlar Hollanda liginde. Olursak 4. falan oluruz.

Uzatmalarla beraber 25 dk vardı 2-2 olduğunda. Ona rağmen bi tepki veremediler. Şanslıydık ki 8-9 yemedik.

biz şampiyon oluyoruz

bunu kabullenemem kimse kusura bakmasın. bundan rahatsız olmayan yönetici ve hocada benim gözümde bize layık değil.

geçen sene köyferansda ilerlediler. Bu sene AZ onlara çıksa onlar da elenmişti. (altyapısı 3 attı adamlara)

biz iyi değiliz ama fener güzellemesi de ne bileyim...

YÖNETIM ISTIFA
YONETIM ISTIFA
YONETIM ISTIFA
YONETIM ISTIFA
YONETIM ISTIFA
YONETIM ISTIFA
YONETIM ISTIFA
YONETIM ISTIFA

biz şampiyon oluyoruz

bu yüzden önümzüdeki sezon basari icin tek kriter avrupa futbolu olacak.

CL'de son siralarda olup da ligde lider olursak hoca gitmeli.

Günay ı takımda tutamayız artık : D tüm Avrupa istatikleri görecek

Ne izledik biz şimdi futbol adına. Eğer şu maç 2-7 bitmediyse Günay sayesindedir resmen. Utanç verici bir durum

Geri
Üst Alt