Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 83.849
- 12.927
- 2.343
O zaman o kadar da inançsız değilsin Uğur abiİnançsız biri olarak şu maçın 2-2 bitmesi tek açıklaması Allah'ın hikmeti yani. Fener maçına kullanılacak şans kalmadı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman o kadar da inançsız değilsin Uğur abiİnançsız biri olarak şu maçın 2-2 bitmesi tek açıklaması Allah'ın hikmeti yani. Fener maçına kullanılacak şans kalmadı.

yalniz ilk mac 1-1 falan bitse yine kazanamayacakmışız burada demek ki
3 gole ihtiyaç varken bile adam akıllı zorlayamadık
Bu AZ onlara da kasmadan 3 attı.Şans tamamen.24. olup Anderlecht çektiler biz de AZ çektik yapacak bir şey yokbiz şampiyon oluyoruz
fener iki sezondur avrupada daha üst turlara gidiyor .
bunu kabullenemem kimse kusura bakmasın. bundan rahatsız olmayan yönetici ve hocada benim gözümde bize layık değil.
Bizim takimi bu forumda cogu kisi tarafindan kucuk gorulen Hollanda ligine at ilk 3'e giremeyiz bu oyunla. Oyuncularimizin kotu oldugundan degil, bu oyunla birsey yapamazlar Hollanda liginde. Olursak 4. falan oluruz.aslında o daha kötü
kendimizi şampiyonluk vs diye tepelere çıkarıyoruz en azından taraftar olarak. - realite başka olunca AZ den iki maçta 6 yiyorsun işte.
lig kaliteli olsada bazı defolar baştan belli olsa
kac para aldık beraberlikten
biz şampiyon oluyoruz
bunu kabullenemem kimse kusura bakmasın. bundan rahatsız olmayan yönetici ve hocada benim gözümde bize layık değil.
osimhen sunnetsiz miPara miktarını bilmiyorum ama osimhenin sünnet parası çıkmaz o derece az diye biliyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
biz şampiyon oluyoruz
biz şampiyon oluyoruz
osimhen sunnetsiz mi