- 22 Ağustos 2010
- 33.016
- 37.892
- 3.033
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maçın senaryosu: haldır huldur saldırarak baslarız kontradan 1 tane yeriz macın sonlarına doğru 1 gol buluruz 1-1 biter
Bu adamla bunların olabileceğini ilk geldiği günden itibaren imkansız olarak görüyordum ve ne yazık ki durum ortada.Taktik ve sistem şart
Bu adamla bunların olabileceğini ilk geldiği günden itibaren imkansız olarak görüyordum ve ne yazık ki durum ortada.
Futbolu bıraktığı anda tabiki efsanemiz olacaktır fakat bu yıl AL maçlarında günay oynasaydı büyük ihtimal gruplardan direk çıkmıştık.Yasindan dolayi kova diyelim. Sonucta kendisi kova degildi. Efsaneler arasina girmis bir oyuncu. Okan hoca adaletli sekilde yedek biraksa sen mesela bu lafi etmezdin.
Avrupa maçı
Eleniyoruz köy takımına
Adamlar bir hiç olduğunu bilmiyolar aptallar diye tezahürat yapıyo
Onlar bilmiyolar da
Peki sen teknik direktörünün bir hiç olduğunu biliyomusun
Ayrıca avrupa maçında fb ne alaka
Gsyi okan ve okancılar bitirmiştir,dnamızla oynamıştır
Yazıklar olsun hepinize
Geçen sene Fb Konferanstaydı onu saymam o yüzden ve geçen sene Avrupa'da net başarısızız diyemem Prag'a elenmek evet başarısızlık ama orada da bazı kabul edilebilir mazeretleri vardı bu sezonun aksine. Bu sezon ise Okan hoca Avrupa'da tam anlamıyla sınıfta kalmıştır.biz şampiyon oluyoruz
fener iki sezondur avrupada daha üst turlara gidiyor .
bunu kabullenemem kimse kusura bakmasın. bundan rahatsız olmayan yönetici ve hocada benim gözümde bize layık değil.