⚽ AL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 2-2 AZ Alkmaar | MS | 20 Şubat | TRT 1

şu salak maçta bir kişiyi bile yormamak lazım

Osimhen, Sanchez, Torreira ve Sara 1 saniye bile süre almamalı.

Full Kadro cikmaliyiz. Ligte ölümüz feneri yener. Hicbirsey oynamiyorlar

tankimiz topumuz neyimiz varsa kullanmaliyiz

bu maçı başlamadan salan hoca olursa fener maçına çıkmadan hatta çıkıp 5 atsa hemen kovulmali

Fener macindan daha cok heyecan yaparim diyordum.

Bombos bi mac.

pardon yav lemina nereye çıkıyor listede yok unuttuk tor-sara-mertens ile çıkacak yine hoca büyük ihtimal 4lü çıkacağını düşünüyorum

Yensek dahi bir cacık olmayacak maç. 4-1 değil en kötü 3-1 tutabilse takım belki yine umut bağlanır idi. Ancak mevcut durumda kesin gol yeriz zaten 2-1 vs ile bir ihtimal yener ama eleniriz.

Az Alkmaar'i eleyeceksiniz ama fenere yenileceksiniz diye bir seçenek sunsalar vallahide billahi ben kabul ederim.
Kabul etmeyen de Galatasarayli degildir

perşembe kar yağışı goygoyu dönüyor akıllara juventus maçı geliyor ister istemez ah ulan bari 2 farklı yenilseydik 3 farkı kapatmak zor
Cuma-Cumartesi baya karlı ama Perşembe öğleden sonra başlayacak o sırada Anadolu yakasında baya yoğun kar gözüküyor hiç maceraya gerek yok 3 kişi ekleyip 3 kişi listeden çıkardık rotasyon halen aynı boş yere yorulmaya değmez.

Osimhen,Sara,Davinson bu maçta kesinlikle oynamamalı.Cidden artık bir sakatlığı daha kesinlikle kaldıramaz bünyem yeter artık hoca bir kere doğru işi yap be

0 0 la dönseydik yine olmaz gibi stat dolmaz bu maç herkesin odağı malum derbi

Geri
Üst Alt