Batuhan Hatipoğlu
Tecrübeli Üye
- 10 Temmuz 2017
- 5.112
- 4.159
- 1.338
Full kadro cikip 5 atilmali
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Az Alkmaar'i eleyeceksiniz ama fenere yenileceksiniz diye bir seçenek sunsalar vallahide billahi ben kabul ederim.
Kabul etmeyen de Galatasarayli degildir
Az’ye turnuvada başarılar diledim bileAz Alkmaar'i eleyeceksiniz ama fenere yenileceksiniz diye bir seçenek sunsalar vallahide billahi ben kabul ederim.
Cuesta paşamız yazılmasa olmuyor oynamak zorunda al deLeminayı yazın diye isyan ettik, bu maçta takıma alışma anlamında faydalı olup derbiye prova olacaktı…
Kabul etmiyorum saçmalık bir aforizma teşekkürler.Az Alkmaar'i eleyeceksiniz ama fenere yenileceksiniz diye bir seçenek sunsalar vallahide billahi ben kabul ederim.
Cuesta’nın oynaması gereken turnuva Copa America’dır orada piyasa yapıp kurtulmamız gerekCuesta paşamız yazılmasa olmuyor oynamak zorunda al de
iptal edin kar var
Turu alırsak bütün foruma uefa pastası ısmarlayacağın yönünde kulis duyumu aldımiptal edin kar var
turu alırsakTuru alırsak bütün foruma uefa pastası ısmarlayacağın yönünde kulis duyumu aldım
Şu herifi gözümüze sokmasan daha iyi değil miydituru alırsak
foruma gizli bi hediye var
ben yapmadımŞu herifi gözümüze sokmasan daha iyi değil miydi