⚽ AL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 2-2 AZ Alkmaar | MS | 20 Şubat | TRT 1

elemek önemli değil ama galibiyet önemli. rize maçı ivme için başlangıçtı. galibiyet alışkanlığı, özgüven için yeneceksin. bu maçı salalım zihniyeti oyuncuya da sirayet etmemeli.

Grup aşamasında biraz daha efor sarfedip gereksiz puan kaybetmeseydik şimdi hesap yapıyor olmazdık. Şimdi daha fazla efor ve yorgunluk olacak. Gereksiz puan kaybının acısını yaşıyoruz ve belki de turu kaybedeceğiz

22081212UG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

molde dep ve prag dep maçlarımızı yönetti
byaerndeki kimi ? prag sen dediğinde hatırladım şimdi de ...

2 bayernden birini de yönetmemiş miydi ?

birde EPL de galiba garip bir golü verdiler sonra çıkıp özür dilediler - galiba orta hakem gene buydu.

Osimheni korumazsa başımıza büyük iş alırız bunu düşünmeli

byaerndeki kimi ? prag sen dediğinde hatırladım şimdi de ...

2 bayernden birini de yönetmemiş miydi ?

birde EPL de galiba garip bir golü verdiler sonra çıkıp özür dilediler - galiba orta hakem gene buydu.
içerdeki maçı massa yönetti bayern ile depteki maçı portekizli yönetti

içerdeki maçı massa yönetti bayern ile depteki maçı portekizli yönetti
doğru yav - okan hoca portekizli editleri çıkmıştı - ben karıştırmışım.

ama iyi hatıramız yok bu hakemle pek. gerçi prag dep maçında yokları oynadık ama.

Su maci oynayip sakat verirsek o hocayi sopayla kovalarim

Tam kadro cikip kopek gibi basacaklar
Cok gereksiz ama maalesef durum budur

Seversiniz sevmezsiniz Haluk Yürekli maç için çok güzel yorum yaptı. İlk 45 dakika denerim 2-3 gol atabildiysem devam ama baktım olmuyo çıkararım asları alırım yedekleri beraberliğe yada yapabiliyosa 1 farklı galibyet ararım. Yenilsem bile çokta sıkıntı olmaz.

Karlı havada adeleleri hiç zorlamaya gerek yok sal gitsin bu rotasyonla zaten kupayı alamazsın oldu da turu geçtik zorlu fikstür içinde yine sakatlıklara yol açma ihtimali var üstüne zorlu deplasmanların arasına geliyor.

Seversiniz sevmezsiniz Haluk Yürekli maç için çok güzel yorum yaptı. İlk 45 dakika denerim 2-3 gol atabildiysem devam ama baktım olmuyo çıkararım asları alırım yedekleri beraberliğe yada yapabiliyosa 1 farklı galibyet ararım. Yenilsem bile çokta sıkıntı olmaz.
olması gereken o , ne eksik ne fazla.

ama ilk yarıda 2-0 kapatamayız dedirtecek hiç bir durum yok .

lan takimda forvet kalmadi. Osimhen'e bisey olursa sictik.

olması gereken o , ne eksik ne fazla.

ama ilk yarıda 2-0 kapatamayız dedirtecek hiç bir durum yok .
Benimde şahsen beklentim yok. Hatta benim fikrim eğer saha ağır olusa yedeklerle çıkıp asları riske etmemek çünkü şuan fenere koymak benim için en önemli şey. Normalde bu kadar sallamazdım ama nefretime nefret kattılar resmen. Okadar haksızlık varki insan dayanamıyo. Erkenden bunları def edip önümüze bakmamız lazım. Sonra onlar kendi içinde ne yaşıyosa uzaktan zevkle izlemek istiyorum

Hoca saldırtacak belki de eldeki malzemenin canını çıkaracak hedefi durum 5-0 diye bağırtmak spikeri...

Geri
Üst Alt