Adem Bıyık
Parçalı Üye
- 25 Ekim 2019
- 2.579
- 1.961
- 648
elemek önemli değil ama galibiyet önemli. rize maçı ivme için başlangıçtı. galibiyet alışkanlığı, özgüven için yeneceksin. bu maçı salalım zihniyeti oyuncuya da sirayet etmemeli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
byaerndeki kimi ? prag sen dediğinde hatırladım şimdi de ...molde dep ve prag dep maçlarımızı yönetti
içerdeki maçı massa yönetti bayern ile depteki maçı portekizli yönettibyaerndeki kimi ? prag sen dediğinde hatırladım şimdi de ...
2 bayernden birini de yönetmemiş miydi ?
birde EPL de galiba garip bir golü verdiler sonra çıkıp özür dilediler - galiba orta hakem gene buydu.
doğru yav - okan hoca portekizli editleri çıkmıştı - ben karıştırmışım.içerdeki maçı massa yönetti bayern ile depteki maçı portekizli yönetti
olması gereken o , ne eksik ne fazla.Seversiniz sevmezsiniz Haluk Yürekli maç için çok güzel yorum yaptı. İlk 45 dakika denerim 2-3 gol atabildiysem devam ama baktım olmuyo çıkararım asları alırım yedekleri beraberliğe yada yapabiliyosa 1 farklı galibyet ararım. Yenilsem bile çokta sıkıntı olmaz.
Benimde şahsen beklentim yok. Hatta benim fikrim eğer saha ağır olusa yedeklerle çıkıp asları riske etmemek çünkü şuan fenere koymak benim için en önemli şey. Normalde bu kadar sallamazdım ama nefretime nefret kattılar resmen. Okadar haksızlık varki insan dayanamıyo. Erkenden bunları def edip önümüze bakmamız lazım. Sonra onlar kendi içinde ne yaşıyosa uzaktan zevkle izlemek istiyorumolması gereken o , ne eksik ne fazla.
ama ilk yarıda 2-0 kapatamayız dedirtecek hiç bir durum yok .
Bisey olmazlan takimda forvet kalmadi. Osimhen'e bisey olursa sictik.