⚽ AL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 2-2 AZ Alkmaar | MS | 20 Şubat | TRT 1

Bizim pasif yönetim branda serdirmeyi de mi becerememiş. Bunlar bakkal yönetemez. Akıllarına bile gelmemiştir

Umudum yok ama olur da bir ışık görünürse tünelde kovalanmalı diye düşünmekteyim. Şu turu atlamış olsak ama Fener maçında puan bıraksak koymaz. Lig hallolur bir şekilde

Karlari temizleyen haindir birakin yagsin
Gece don var kalip gibi olur mac saatinden bir saat once yalandan temizleyin

ilk yarı 1-0 önde bile bitse kötü sonuç değil

Alkmaar macini gectim pazartesiye kadar eriyecek mi kar ne durumda hava durumu acaba

Maci kadikoye alabilir tff

Zemin bozulunca ne halt yiyeceğiz ligin kalan maçlarında. Zaten önemsiz bir maç için zemini mahvedecek iş bilmez yönetim
Temizlemezsen bozulmaz mac oynarsan bozulur alkmaar ne zaman geliyor
Bugun mu belli ucaklari inmez
İstanbul havaalani dagin tepesinde ucuslar iptal olabilir

Yağış devam ederse maç ertelenmeli. Bu maçı geçtim ligde çok ciddi etkisi olur zemin bozulursa.

Acur vincici Adnanin kedicikleri ile bağlamıştır. Malum adam fuhuştan yakalanmış

Temizlemezsen bozulmaz mac oynarsan bozulur alkmaar ne zaman geliyor
Bugun mu belli ucaklari inmez
İstanbul havaalani dagin tepesinde ucuslar iptal olabilir
Uefa her türlü oynatır en geç ertesi gün. Zemini korumamışsa bizim reziller o karı zorla temizletir oynatır sonra biz de bozuk zeminimizle baş başa kalırız

Umudum yok ama olur da bir ışık görünürse tünelde kovalanmalı diye düşünmekteyim. Şu turu atlamış olsak ama Fener maçında puan bıraksak koymaz. Lig hallolur bir şekilde

Tam tersini düşünüyorum bu kadroyla zor asıl lig ters e gider.. lemina ile frank olsaydı katılabilirdim.

Geri
Üst Alt