Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kadıköyde neredesin dostumkadıöyde 27 tane falan kar tanesi düştü heralde.
bağdat caddesiKadıköyde neredesin dostum
Zemin bozulunca ne halt yiyeceğiz ligin kalan maçlarında. Zaten önemsiz bir maç için zemini mahvedecek iş bilmez yönetimKarlari temizleyen haindir birakin yagsin
Gece don var kalip gibi olur mac saatinden bir saat once yalandan temizleyin
Temizlemezsen bozulmaz mac oynarsan bozulur alkmaar ne zaman geliyorZemin bozulunca ne halt yiyeceğiz ligin kalan maçlarında. Zaten önemsiz bir maç için zemini mahvedecek iş bilmez yönetim
Uefa her türlü oynatır en geç ertesi gün. Zemini korumamışsa bizim reziller o karı zorla temizletir oynatır sonra biz de bozuk zeminimizle baş başa kalırızTemizlemezsen bozulmaz mac oynarsan bozulur alkmaar ne zaman geliyor
Bugun mu belli ucaklari inmez
İstanbul havaalani dagin tepesinde ucuslar iptal olabilir
cuma oynanmasının hiç ihtimali yokErtelenme olur ise bunlar cumaya falan erteler. İyi olmaz bence.
Bunlar juve maçını çamur içinde oynattı bence bunu da zorla oynatırlarcuma oynanmasının hiç ihtimali yok
Umudum yok ama olur da bir ışık görünürse tünelde kovalanmalı diye düşünmekteyim. Şu turu atlamış olsak ama Fener maçında puan bıraksak koymaz. Lig hallolur bir şekilde