G. Can Özfiliz
Parçalı Üye
- 6 Ağustos 2022
- 3.056
- 1.739
- 1.028
İnananlar çok az
Bunu yapabilirsek anca biz yaparız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Köstebek avrupa maçı diye tatildedir5 saat kaldı yav nerde bu 11, köstebeğin de maaşı ödenmiyor galiba geç kaldı
Ifb yi yapilanlardan sonra yenmek şart kanks bu maç neyse de feneri yenemezsek hocaya söylenmeye devam ederim net.Normal de elememiz gereken 1 takım ama Fb Maç'ında yapılanlar ortadayken ben bu Maç'ta Skor ne olursa olsun Fb Maç'ına kadar Okan'ı eleştirmeyecem.Fb Maç'ını kazanmak zor ama en azından yenilmemek gerekir..
İnananlar çok az
Muratcim kadikoydeki maç öncesini hatirliyormusun, biz nasıl kaostaydik hocaya sanirim elestirmeyen kimse yoktu hatta puan alamazsa herkes kovulsun modundaydi fener tarafı ise nasıl kibir içindeydi 4 5 atarız filan ,yine benzer ortam var abicim çok şükür ben balık hafızalı değilimNormal de elememiz gereken 1 takım ama Fb Maç'ında yapılanlar ortadayken ben bu Maç'ta Skor ne olursa olsun Fb Maç'ına kadar Okan'ı eleştirmeyecem.Fb Maç'ını kazanmak zor ama en azından yenilmemek gerekir..
Konuları mı karıştırdın üstad fb maçına daha uygun bi postEğer Allah size yardım ederse, size galip gelecek hiçbir kimse yoktur.
(Âl-i İmrân Suresi 160. Ayet)
inşallah böyle düşünmüşür. böyle düşünenin işi ters teper günay gol yemez iyi performans sergilerYaw okan sen kendini akilli mi sanıyorsun az den muslera yine cuvalla gol yemesin diye bu macta gunayi koyuyor peki okan diger maclarda neden gunay yoktu? En basiti rize mesela? Gunay bu macta gol yerse bakin gunayda yiyor algisi olusturacak. Muslerayi da yumurtlamasi ve tepki almasi muhtemel mactan koruyor. Bu adam sunlara kafa yordugu kadar teknik taktige yorsaydi elenmemis olurduk.
o zamanlarda aklı baliğ olan bir üyemiz avrsa tanımak isterimForum dinozorları; Eyyy Dinozorlar bu meşhur neuchatel maçı öncesi hava nasıldı? Onlar da günümüz Az'si gibi miydi? Beklenti var mıydı biz bunları eleriz diye yoksa piyangodan mı çıktı?