⚽ AL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 2-2 AZ Alkmaar | MS | 20 Şubat | TRT 1

Muslera yerine günay
Mertens yerine yusuf
Abdulkerim yerine Cuesta oynarsa
ve aşağıdaki 11 ile başlarsak belki bir şansımız olabilir.

Barış Osimhen
Sara
Sallai Berkan Torreira Yusuf
Cuesta Davinson Metehan
Günay

İhtiyaca göre sonra demirbay abdulkerim jelert mertensi hamle amaçlı kullanırız.
Bu berkan ugursuz ilk 11 ciktigi avrupa maclarinin tamami puan kaybi olmus mertens yada demirbay oynamali.

Terim olsa ne gaz verirdi be herifler kar topu oynuyo maçtan sonra 5 atamadık diye üzülen açıklamalar yapıyor diye

Kazanalım moral olsun ama turu geçmeyelim, taraftar neden tur için bukadar deliriyor anlamadım bu kupada kalan takım ligte dezavantajli olacak üstelik diğer turda 4kollu tabut gelecek karşına

umudum yok ama ilk 30 dk da bir 2-0 olursa işte o zaman

Bu iş hiç belli olmaz rakip dümdüz sadece hızlı tempolu gençlerden kurulu bir takım oyun aklı koyup taraftar baskısını iliklerine kadar hissettirirsek bu maç çok şeye gebe olabilir

Leş bjk atleticoya 4 tane attıysa bizde bunlara atarız osimhene çok güveniyorum her maç 7-8 pozisyona giriyor kaçırıyor bu sefer atsın artık

Osimhen bu sefer girdiği pozisyonları atarsa eleyeceğiz.

Leş bjk atleticoya 4 tane attıysa bizde bunlara atarız osimhene çok güveniyorum her maç 7-8 pozisyona giriyor kaçırıyor bu sefer atsın artık
Yine başladın olumluluk pompalamaya renkdaş. Tamam futbolda herşey vardır da fazla ümitlenmeyelim yani gerçekler ortadayken. Ligde bile kimseye 3 fark atacak halde değiliz şuan kötü futbol oynadığımız için

Yine başladın olumluluk pompalamaya renkdaş. Tamam futbolda herşey vardır da fazla ümitlenmeyelim yani gerçekler ortadayken. Ligde bile kimseye 3 fark atacak halde değiliz şuan kötü futbol oynadığımız için
Kötü oynuyoruz evet ama bu işler belli olmaz kaybedecek olduğumuz bişey yok olursa olur olmazsada zaten olmazdı diyeceğiz

Geri
Üst Alt