⚽ AL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 2-2 AZ Alkmaar | MS | 20 Şubat | TRT 1

Hele bi rizeyi yenelimde sonra rahat rahat eleniriz alkmara. Ama olurda rizeye puan kaybedersek ozaman yanariz

Hoca en iyi oyunculari sakatlanana kadar kosturur

Turu geçemeyiz o net ama bu şımarık çocukları yenmemiz ve en azından yakışan bir mücadeleyle elenmemiz gerekir.

Fener maçı nedeniyle rotasyon falan diyen arkadaşları da anlamıyorum. Fener de çıkacak maça aynı hem de deplasmanda. Rotasyon da yapar belki ama bizi ne kadar ilgilendirir bu durum? Bilmem kaç milyon euroluk takım kurulmuş şu dandik fikstrü de çıkaramıyorlarsa zaten ağlamanın gereği yok, kelle alma zamanı gelmiş demektir.

Turu geçemeyiz o net ama bu şımarık çocukları yenmemiz ve en azından yakışan bir mücadeleyle elenmemiz gerekir.

Fener maçı nedeniyle rotasyon falan diyen arkadaşları da anlamıyorum. Fener de çıkacak maça aynı hem de deplasmanda. Rotasyon da yapar belki ama bizi ne kadar ilgilendirir bu durum? Bilmem kaç milyon euroluk takım kurulmuş şu dandik fikstrü de çıkaramıyorlarsa zaten ağlamanın gereği yok, kelle alma zamanı gelmiş demektir.
Çıkaramıyorlar işte , taraftar güvense böyle demez zaten. Morata,sara,icardi ve niceleri kritik maçlar öncesi sakatlandı. Ne rotasyon yapmayı biliyoruz ne de topçuların sakatlanmasını önleyici tedbirler alıyoruz. B.ktan ziraat maçı için sahaya sara'yı attı sakatlandı ve kiev,hatay maçlarında sara'nın olmamasının da etkisiyle 2 kulvarda da büyük darbe yedik. Okan bu işlerde çok öngörüsüz ve acemi. İcardi haftalarca bitik halde oynadı, tottenham maçında artık sahada emekleyecek hale gelmişti 80 dakika çıkarmadı ve belki de bu tükenmişliğin etkisiyle ters basıp bağ kopardı. Maç içinde okan'ın akıl tutulmaları çok oluyor

Çıkaramıyorlar işte , taraftar güvense böyle demez zaten. Morata,sara,icardi ve niceleri kritik maçlar öncesi sakatlandı. Ne rotasyon yapmayı biliyoruz ne de topçuların sakatlanmasını önleyici tedbirler alıyoruz. B.ktan ziraat maçı için sahaya sara'yı attı sakatlandı ve kiev,hatay maçlarında sara'nın olmamasının da etkisiyle 2 kulvarda da büyük darbe yedik. Okan bu işlerde çok öngörüsüz ve acemi. İcardi haftalarca bitik halde oynadı, tottenham maçında artık sahada emekleyecek hale gelmişti 80 dakika çıkarmadı ve belki de bu tükenmişliğin etkisiyle ters basıp bağ kopardı. Maç içinde okan'ın akıl tutulmaları çok oluyor

Ziraat maçına çıkarılan kadro akıl tutulmasıydı onu saymıyorum da Avrupa ve Lig'i de çıkaracak bu takım başka yolu yok. Antrenman zafiyetimiz mi var yoksa oyun sistemimizin sürdürülebilirliği mi zayıf bilmiyorum ama bu tür bahanelerin arkasına saklanıp bir şeyler söylemek acziyetten öte değil. Sadece Okan Hoca'da değil suç kanımca, topçularda da gamsızlık var.

Ziraat maçına çıkarılan kadro akıl tutulmasıydı onu saymıyorum da Avrupa ve Lig'i de çıkaracak bu takım başka yolu yok. Antrenman zafiyetimiz mi var yoksa oyun sistemimizin sürdürülebilirliği mi zayıf bilmiyorum ama bu tür bahanelerin arkasına saklanıp bir şeyler söylemek acziyetten öte değil.
Beklentiyi düşürdü artık taraftar. Bunlar 2 kulvar kaldıramadı ve taraftar görüyor bunu. En azından tek kulvar yani ligi kaçırmasınlar yeter kafasına geldi artık herkes. Avrupa meselesi sezon bitince ciddi şekilde masaya yatırılması gereken bir sorun ama bu sezon kapandı o defter

Yenmemiz mucize olur. Yensek de turu geçemeyiz gerçi, gereksiz hale geldi maç Okan Buruk sayesinde. Bir kere tut maçı bir kere; 2-1 bitse maç başka bir şey konuşacaktık. Okan Buruk'un vasatlığından gına geldi.
Öğretmenim bile artık sinirlendi bu adama

Bende Avrupa'da başarı istiyorum ama bu hocayla iki kulvarda gidecek ne enerji, ne güç, ne bilgi, ne de tecrübe var. O yüzden en azından yenilmeden hatta mümkünse galibiyet alarak veda etmek en iyi senaryo şu anda. Çünkü ilk maçtan o kadar kötü sonuç alındı ki, telafisi olan 4-0 lık skoru; bizim takım 2. lig takımına karşı dahi başaramaz. İllaki bu maçta minumum 2 gol yer takım, inşallah kazmalığımız tutmaz 3 gol atar galip bitiririz.

az alkmaar korkak bir futbol oynayıp 10 kişi savunma yapacaktır.

turu geçme gecemiz mi bilemem ama futbolun katledildiği bir gece olacaktır.

Oha turu gs geçerin oranı 5.20

Baya az vermişler en az 10 olur diyordum

ilk 30-40 dakikada işin rengi belli olur.

asılırız asılmayız maçın gidişatına göre belli olur, şimdiden febe febe diyip durmayın.

dakika 35 skor farz edelim 2-0, nabıcaz rotasyon mu yapıcaz..

iyi bir torreira-sara-davinson şart.

beynini kullanabilen barış-gol kaçırmayan osimhen işin ekstrası olur.

Her şey bir erken gole bakar maçın gidişatını etkileyecek durum budur

Alkmaar otobüsü çekmeye gelecek hızlı hücumlarla kontra gol arayacaklar

Bizim kuracağımız baskı önemli bu baskıyı pozisyonlara çevirmemiz ve topu kaleden kaç tane içeriye sokabileceğiz o önemli atamadıktan sonra 25-9 şut yapıp 1 golde kalırsak istediğin kadar baskılı oyna boşa

Kazanarak eleniriz gibi. Eğer turu geçecek geri dönüşü yaparsak yıllar boyunca da unutulmaz

şöyle bir durum var - taraftar aktf olup maçın içine girecektir

yoksa o havada totolar donar stadda. Gerekirse devre arasındaki o boş 15 dakikada bile tezahürat yapılmalı.

takım zaten moral olarak düşük - üzerine taraftarda tepkili olursa zaten sezonu kapatalım...bunun için herhangi bir neden yok. Forum genelinde de anormal vazgeçmişlik var - lig maçı içinde söyleyebilirim bunu.

biz ne zaman bu kadar kırılgan taraftar profiline evrildik bilmiyorum. Eleştiri ve tepkiyi sezon sonuna bırakmamız gereken bir dönemdeyiz.

Geri
Üst Alt