⚽ AL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 2-2 AZ Alkmaar | MS | 20 Şubat | TRT 1

Lan bir umutlaniyorum sonra da „bu takım 88.dakika ya 4-0 önde girse kalan 2 dakika da 2 gol yeme ihtimali var lan“ diye düşünmeden de yapamiyorum anasını satayim
Oldu da 3-0'ı buldun maç uzatmaya gidiyor ve 120 dakika sonunda milletin ciğeri patlamış hale gelir senin 4 gün sonra sezonun en önemli maçın var ...

Oldu da 3-0'ı buldun maç uzatmaya gidiyor ve 120 dakika sonunda milletin ciğeri patlamış hale gelir senin 4 gün sonra sezonun en önemli maçın var ...
Doğru da yani ne yapalım rdas her
Türlü bu maça cikilacakti zaten. Kadro da zaten dar oğlu dar. İlk skordan bagimsiz bir şekilde pazartesi oynayacak oyuncuların %60-%70i yine oynayacaktı.

Ha şahsi fikrim bu maçı uzatmaya götüreceğimiz yönünde ama pazartesiye kadar da dinlenilebilir yani seyehat edilmeyecek ve arada koca 3 gün ara olacak. 2 gün izin verilir pazar akşamı taktik idmanı olur

Doğru da yani ne yapalım rdas her
Türlü bu maça cikilacakti zaten. Kadro da zaten dar oğlu dar. İlk skordan bagimsiz bir şekilde pazartesi oynayacak oyuncuların %60-%70i yine oynayacaktı.

Ha şahsi fikrim bu maçı uzatmaya götüreceğimiz yönünde ama pazartesiye kadar da dinlenilebilir yani seyehat edilmeyecek ve arada koca 3 gün ara olacak. 2 gün izin verilir pazar akşamı taktik idmanı olur
Kötü senaryoyu düşünelim.

3-0 ile maçı uzatmaya götürüyoruz, Osimhen'in uzatmalarda adelesi atıyor 1.5 ay sahalardan uzak kalıyor üstüne penaltı vuruşlarına götürüp kalede Muslera faktörüyle eleniyoruz.

Moncler montlular tribünde olursa alkmaar bebeleri baskı hissetmez.

dinamo kiev maçında uefadan elendik zaten. önemli olan bu maçı iyi oynayarak kazanmak

Gol yemesek turu geçerizi de.. Bu defansın geçen seneden farkı felsefeyi değiştirmiş olması.
Artık "Attığımızdan fazlasını ya da aynısını yiyoruz" maalesef!

Mertıns mı oynasın istersiniz
Dayıbay mı?

Kadroda adam yok lan bu maçı kazanmak bile mucize olacaktır.

Eleniyorsak bile en azından kazanarak elenelim.

Şöyle üçüncü sınıf bir takıma iki maçta da tokat yiyerek elenmek koyar adama.

Morata nerede olabilir?

Yunus derbiyi bekler

Bu 11den farklı çıkarsa şaşırırım he belki yorgunluktan beynine oksijen gitmeyen barış da oynayabilir sallai yerine

Kutucu yerine yunusu koyup tekrar sakatlanmasını bile sağlayabilir
Saydığın topçular Avrupada oynayabiliyor mu ben mi espriyi kaçırdım üstad

Geri
Üst Alt