⚽ AL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 2-2 AZ Alkmaar | MS | 20 Şubat | TRT 1

Lan bir umutlaniyorum sonra da „bu takım 88.dakika ya 4-0 önde girse kalan 2 dakika da 2 gol yeme ihtimali var lan“ diye düşünmeden de yapamiyorum anasını satayim
Kafani bosuna yorma yav, 4-0 öne gecmeyi birak ilk 10dk 0-1 olacak

Tur imkansiz mucize lazim, aksini düsünen futbol cahilidir

fm'de olsa simule ederim 0-3 skoru görürüm devam ete basarım temiz.

Bu arada çok önemli 3 oyuncumuz Alkmar maçında olmayacak fener maçında olcak. Bu bizim için avantaj. Lemina Yunus Frankowski. Birde Barış veya Sallaiden biri oynayacaksa 4 oyuncu gayet dinlenmiş çikacak fener maçına..
İstermisiniz biz 4-0 fener 3-0 biz tur atlarız fener uzatma oynar ahahaha ne güzel olurdu lan bize diledikleri başlarına gelirdi xD

mertens oynarsa ekran başında bizim yaş

13643.jpg

çok zor arkadaşlar birçok mantıklı nedeni var;

1-Biz daha dün akşam maç yaptık yorgunuz
2-AZ bu hafta sonu lig maçı yapmamış,daha dinçler
3-Bizim çok çok önemli bir maçımız var hem akıllar orada olabilir hem de oyuncular kendini sakatlıktan korumak isteyebilir
4-AZ nin oyun tarzı bize aşırı ters,bizim üstümüze gelmemezi bekleyip arkada oluşabilecek boşlukları kullanmak isterler muhtemelen
5-Son 20 resmi maçın 17sinde gol yemiş,düzenli gol yiyen bir takımız var,yediğimiz kontralar, verdiğimiz pozisyonlar malum

Tüm bunları da göz önünde bulundurduğumuz 1 gol yememiz garanti gibi hatta 2.golü yeme ihtimalimiz %70-80 falan bence,ha futbol bu böyle olmaz belki turu geçeriz ama mantıklı baktığımız zaman durum böyle.

Ya evet kestaneyi çizdirmemek için istiyoz falan gibi aslarla çıkıp hurra oynayacaz mecbur da

Onu anladık kabullendik

Allaşkına ilk yarıdan 2-3 fark yapmazsak ikinci yarı dinlenerek oynayalım

Bu Maç'ı bizim kulübün ne yönetim ekibi ne de teknik ekibi önemsiyo.Öyle olsa önemselerdi Frankowski ve Lemina'yı eklemeye çalışırlardı.Bu Maç'ta elemeyi isterim ama Maç'ı uzatmalara götürüp ordan elenirse bu takım Lig Maçlar'ını da çok etkiler..

1000099617.webp

Yine mi üçlü başlayacağız.

Karın ağrısı bir maç olacak.

Bu Maç'ı bizim kulübün ne yönetim ekibi ne de teknik ekibi önemsiyo.Öyle olsa önemselerdi Frankowski ve Lemina'yı eklemeye çalışırlardı.Bu Maç'ta elemeyi isterim ama Maç'ı uzatmalara götürüp ordan elenirse bu takım Lig Maçlar'ını da çok etkiler..
Takım karakter ortaya koyup bu bebeleri sahaya gömerse o rüzgar ligi de etkiler derbiyi de bir de bu açıdan bakın

Geri
Üst Alt