⚽ AL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 2-2 AZ Alkmaar | MS | 20 Şubat | TRT 1

Ben olsam full yedek cikarim bu maca. bu takim gol yer . Birkac gun sonra da şampiyonluk derbisine cikacagiz risk alınmamalı

Mac oynanir

Uefa maci oldugu icin sadece biz degil uefa da zemin icin önlem almistir kontrol altinda tutuluyordur
Merak ettim uefa nasil onlem alicak gozlemcisi var stadda mac 9 da lapa lapa kar yagdiginda ne yapacak oynayin lan mi diyecek dek firtinalari acaip kar birakiyor

Zemin sıkıntılı olacakken Osimhen'i falan oynatıp bizi fener maçından etmeye çalışırsan yatacak yerin yok okan o kadar söylüyorum bizim twitterdaki kraldan çok kralcı tayfa unutur yine sever seni de ben unutmam hiçbir zaman

basın toplantısı olacak

Okan hoca derbi gündemi yüzünden AZ maçı sorularından kurtaracak gibi duruyor.

[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji6]][emoji6]" data-quote="Evren Caglayan" data-source="post: 0" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
Merak ettim uefa nasil onlem alicak gozlemcisi var stadda mac [emoji[emoji6][emoji6]] da lapa lapa kar yagdiginda ne yapacak oynayin lan mi diyecek dek firtinalari acaip kar birakiyor

Uefa’ya kulup tarafindan bilgi verilmistir yani

Alttan isitma varsa zemin da kar kalmaz

Sonucta AZ takimi aksama idmana cikacak sahamizda

Paylasilan görüntüleri izledim,o zemin de rahatlikla antreman yapilir

Yarin ise daha farkli önlemler alinir maca kadar diye tahmin ediyorum

Ertele lan maçı diyecem de uefa başkanı da koçun uşağı

bizim işimize gelen hiç bir kısım yokki açıkçası

hem fikstürünü daraltıyorsun , hem fenere "oo o zaman debriyi ertele ibraaam" havası veriyorsun falan.
bence bariz daha iyi ertelenmesi ertesinde derbi olması sıkıntı yoksa kimsenin umrunda olmaz ertelenme olayı

Geri
Üst Alt