⚽ AL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 2-2 AZ Alkmaar | MS | 20 Şubat | TRT 1

iyi ki kalede muzlera yoktu bütün suç ona kalacaktı. süper top oynadık tebrikler takım 0-2 den muhteşem dönüş..

3a54e61866feea41f1f16e0b5329af4d.jpg

Yazacak bisey bulamiyorum. Utanç vesikasi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İyi ki zamanında Fatih hocam uefa kupasini aldı. Her sene kolaymis gibi hayal satıyorlar. Bu ulke bir uefa kupasi asla gelmeyecrk. Belki konferans o da belki

Muslera olsaydı

ilk maçtaki 10 kişiyle bitirdiğimiz maç daha iyi maç olarak görünecekti bu arada.

yalniz ilk mac 1-1 falan bitse yine kazanamayacakmışız burada demek ki

3 gole ihtiyaç varken bile adam akıllı zorlayamadık

Kaçan büyük şans 0-7, tarühi hezimetten kurtulduk bu arada

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

işin en kötü tarafı hepimiz kim oynar kim oynamaz gördük ama okan hoca yine bildiğini okuyacak

Vallah hollanda takimlari acayip is cikardi. Hepsi diger tura cikti sanirim. Helal olsun.
Biz kendimizi dev aynasinda goruyormusuz meger. Rezil ligimiz var. Rezil takimlar var. Rezil yonetim var. Turk futbolunu fener ugruna bitirdiler oc lari

Molde-Kopenhag-Sparta Prag-Young Boys-AZ Alkmaar.

Hepsi cok fiziksel takimlar, hepsine karsi zorlandik. Teknik direktor beceriksizligi bu.

Okan Buruk iyi hocadir kotu hocadir, tartisilabilir. Ama 2 senedir fiziksel takimlara karsi elle tutulur bir oyun plan gelistiremedigi kesin.

A planimiz bile yok yav. Cikip teslim oluyolar fizikli ve 3-4 tek pasla cikabilen takimlara.

yönetim artık şunu anlamalı tabiki taraftarda avrupada başarı istiyorsak bu okan hoca ile olmaz ona göre hareket etmeliler

Geri
Üst Alt