AL 24/25 Son 16 M:1 | Fenerbahçe 1-3 Rangers | MS | 6 Mart | TRT 1

Bu arada Skriniar iyi stoper ama Davinson çok daha iyi. Açık alanda servet çetine bağlıyor herif çok ağır ve hantal

propera üzüldüm ama balogunu öyle görmek zevk verdi
+ souttar

ilk 10 dk'dan sonuç belliydi imo. dessers benim için şu maç hattrik yapmıştır
dio & raskin-abuklamalarına rağmen epey beğendim
takım defansının konsantrasyonu da üst seviyeye çıkınca iki kulüp arasındaki mental ayrım iyice kendini gösterdi IMO

hadi şimdi s. gidin oynayın romayla
@5 yıldızlı s******* sizi
rangersi izlemiş bir üyemizçok şükür

ayrıyeten bajrami ile başladı keza hagi ilede

misal bajrami ile başlasa o herifte cok iyi şutör

rangers manu yu deplasmand ezmiş bir takım son saniye golüyle elendiler

aslında dhada hızlı paslaşan bir takım yani 20 dkda bile 3 olabilirdi

Şu kalecinin oldugu takımı kendi evimizde yenemeyip puan farkını 9'a çıkaramadık ya! 😐

Güzel kaybettiler. 3-1 skoru bunlara deplasmanda oynama misyonu da yükleyecek. 5-0 yenilseler bu kadar sevinmezdim.

Fenerin ön tarafıda çok kötü bu arada, inanılmaz temposuzlar yerden hiç yoklar. Kostic kafalarına isabet ettirirse atıyorlar sadece o kadar. Nesyri falan hiç yok oyunda, bu adam gol atıyor diye Osimhenle falan kıyaslamak ağır mantıksız bir durum. Ligde yine çok gol atacaklar bence ama avrupada vasat takımlar bile cezayı kesiyor direkt.

Bu arada Skriniar iyi stoper ama Davinson çok daha iyi. Açık alanda servet çetine bağlıyor herif çok ağır ve hantal

İyi stoper, lider karakteri, iyi pozisyon alması falan var AMA son dakikalarda en güçlü özelliği hava toplarından da bir tane yediriyordu. Kalecinin degajında kafa topuna çıkıp vuramadı gibi bir şey oldu, arkaya sekti top, yorgun Dessers hafif tersinde kalınca top çok iyi vuramadı. Yoksa 4 oluyordu.

Geri
Üst Alt