Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 14.379
- 8.991
- 1.203
Bu arada Skriniar iyi stoper ama Davinson çok daha iyi. Açık alanda servet çetine bağlıyor herif çok ağır ve hantal
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
apo yerine uyardı renktoschBu arada Skriniar iyi stoper ama Davinson çok daha iyi. Açık alanda servet çetine bağlıyor herif çok ağır ve hantal
rangersi izlemiş bir üyemizçok şükürpropera üzüldüm ama balogunu öyle görmek zevk verdi
+ souttar
ilk 10 dk'dan sonuç belliydi imo. dessers benim için şu maç hattrik yapmıştır
dio & raskin-abuklamalarına rağmen epey beğendim
takım defansının konsantrasyonu da üst seviyeye çıkınca iki kulüp arasındaki mental ayrım iyice kendini gösterdi IMO
hadi şimdi s. gidin oynayın romayla
@5 yıldızlı s******* sizi
apo yerine uyardı renktosch
bende etmem tabii kiSol stoper bence olmazdı. 3-5-2de merkez stoper iyi olabilirdi. Takımdan davinsonu çıkaracaksın skriniarı alacaksın deseler asla kabul etmem
Bu macta 10/10 idi. Eger cogu macta 8/10 oynuyorsa hala gec degil, iyi bir takimda oynayacak kalitede.Evet rtaş 1 yılı sakat geçirmiş 5 sene önce tam patlama yapacakken. Yoksa büyük topçu olur deniyordu
Erayım şiir gibisinTürkiyedeki futbol zihniyeti değişmediği sürece Avrupa'da sistemi olan hızlı oynayan yeteneksiz de olsa sürekli zorlayan deneyen her takım bizim takımları elek eder. Bu yıllardır böyle olacak
Bu arada Skriniar iyi stoper ama Davinson çok daha iyi. Açık alanda servet çetine bağlıyor herif çok ağır ve hantal
Bu ne lan![]()