AL 24/25 Son 16 M:2 | Rangers (3) 0-2 (2) Fenerbahçe | MS | 13 Mart | TRT 1

Cidden şu pozisyonlar ligde Kadıköy'de olsa en az 3 penaltısı vardı Fener'in. Yabancı hakem kesinlikle gelmeli bundan en kazançlı Galatasaray çıkacaktır, Zaten Fener tüm derbileri içeride bizse dışarıda oynuyoruz bu süreçte baya lehimize olur.

Cerny bu sezon iyi oynayan Yunus'un aynısı değil mi? İçeri top sürüşü, denediği çalımlar falan aynısı. Tabi tercihleri biraz daha iyi ortalama ama, tarzı o kadar benziyor ki...

Tugay a bak fb lileri nasihat veriyor

burda üzülmemek gerek diyor,kafalari kaldirsinlar diyor

mücadele devam ediyor diyor

tam ifb askeri olmus

yuh be

YUH
Yav diyoruz hiçbir zaman GS'a aidiyeti olmayan kişinin biridir Tugay denen kişi

O efsane kadroda da yeri yoktu zaten

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tugay a bak fb lileri nasihat veriyor

burda üzülmemek gerek diyor,kafalari kaldirsinlar diyor

mücadele devam ediyor diyor

tam ifb askeri olmus

yuh be

YUH
Takım elenmiş.

Ayağa kalkmak lazım, pes etmemek lazım diyor. Galatasaray'ı eleyip kupada yolumuza devam etmeliyiz dese şaşırmam.

Fener’i kutlarım, şu maçı 0-2 alıp penaltılara götürmesi de başarıdır.
Okan gibi sıçarak değil iyi oyunla bıraktılar turu.
Mhynin penaltisina kadar bende böyle düşünüyordum, hatta canım sıkılmıştı ama sağolsun hem taraftarı, hem de takımını tek hareketle çökertti, maçta futbol değilde penaltı akılda kalacak. Tek başına psikolojik üstünlüğün üstünden geçti😄

Not: bu iştahla ligtede kupada da kazanırlar. Umalım ki psikolojileri çökmüş olsun, yorgunluktan dolayı samsun son darbeyi vursun

Kendi sahalarında gerginler diye okumuştum kendi evlerinde oynadıkları son maçta taraftardan tepki falan yemişler sanırım. Ligdeki yarışta ciddi olarak geri kaldıkları için herhalde.
Onu bilmiyorum ama esas hata hızlı yerden pas yapmak yerine desserse top sisirdiler ısrarla yerden oynasalar atmama şansları yoktu gerçi irfan buffon kesildi bugun

Standartlarda yazan şudur. Fener bir ölüm kalım maçına çıkıyorsa kesinlikle ölür...

Geri
Üst Alt