GSCimbom
AL 24/25 Son 16 M:2 | Rangers (3) 0-2 (2) Fenerbahçe | MS | 13 Mart | TRT 1
Alper Altun

AL 24/25 Son 16 M:2 | Rangers (3) 0-2 (2) Fenerbahçe | MS | 13 Mart | TRT 1 Sayfa 103

Alper Altun ·

Cevap
2,3K
Okunma
68,2K
Sayfa
103/113
Cerny bu sezon iyi oynayan Yunus'un aynısı değil mi? İçeri top sürüşü, denediği çalımlar falan aynısı. Tabi tercihleri biraz daha iyi ortalama ama, tarzı o kadar benziyor ki...

IMG_20250314_020434.webp

Fener’i kutlarım, şu maçı 0-2 alıp penaltılara götürmesi de başarıdır.
Okan gibi sıçarak değil iyi oyunla bıraktılar turu.
Mhynin penaltisina kadar bende böyle düşünüyordum, hatta canım sıkılmıştı ama sağolsun hem taraftarı, hem de takımını tek hareketle çökertti, maçta futbol değilde penaltı akılda kalacak. Tek başına psikolojik üstünlüğün üstünden geçti😄

Not: bu iştahla ligtede kupada da kazanırlar. Umalım ki psikolojileri çökmüş olsun, yorgunluktan dolayı samsun son darbeyi vursun

Kendi sahalarında gerginler diye okumuştum kendi evlerinde oynadıkları son maçta taraftardan tepki falan yemişler sanırım. Ligdeki yarışta ciddi olarak geri kaldıkları için herhalde.
Onu bilmiyorum ama esas hata hızlı yerden pas yapmak yerine desserse top sisirdiler ısrarla yerden oynasalar atmama şansları yoktu gerçi irfan buffon kesildi bugun

Standartlarda yazan şudur. Fener bir ölüm kalım maçına çıkıyorsa kesinlikle ölür...

Geri
Üst Alt