Onur DEDEOĞLU
Tecrübeli Üye
- 23 Kasım 2008
- 7.414
- 911
- 1.708
Beter olun beter.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Genel olarakta istemiyor. Türk hakemlerini övuyorYa dostum iç saha derbisinde yerli hakem atmosferden etkileniyor
okan buruk düşmanlıgı yapacagım diye Türk hakem istiyor deme!
Nâaaaah çıkarlardı. Adamlarin final evinde köpek gibi asılıyorlar final içinGezseler Bilbao çok tehlike oluşturmazdı bence yarı finale çıkarlardı
Yav diyoruz hiçbir zaman GS'a aidiyeti olmayan kişinin biridir Tugay denen kişiTugay a bak fb lileri nasihat veriyor
burda üzülmemek gerek diyor,kafalari kaldirsinlar diyor
mücadele devam ediyor diyor
tam ifb askeri olmus
yuh be
YUH
Takım elenmiş.Tugay a bak fb lileri nasihat veriyor
burda üzülmemek gerek diyor,kafalari kaldirsinlar diyor
mücadele devam ediyor diyor
tam ifb askeri olmus
yuh be
YUH
Mhynin penaltisina kadar bende böyle düşünüyordum, hatta canım sıkılmıştı ama sağolsun hem taraftarı, hem de takımını tek hareketle çökertti, maçta futbol değilde penaltı akılda kalacak. Tek başına psikolojik üstünlüğün üstünden geçtiFener’i kutlarım, şu maçı 0-2 alıp penaltılara götürmesi de başarıdır.
Okan gibi sıçarak değil iyi oyunla bıraktılar turu.
Gerçekçi olalım BarışYav önce hoca degisimi olsun öyle gelsin
Onu bilmiyorum ama esas hata hızlı yerden pas yapmak yerine desserse top sisirdiler ısrarla yerden oynasalar atmama şansları yoktu gerçi irfan buffon kesildi bugunKendi sahalarında gerginler diye okumuştum kendi evlerinde oynadıkları son maçta taraftardan tepki falan yemişler sanırım. Ligdeki yarışta ciddi olarak geri kaldıkları için herhalde.
okan buruk kalacakYav önce hoca degisimi olsun öyle gelsin