Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kupaya en gidilebilir yol oydu yeni format bizim gibi takımlar için daha zor oldu.ŞL'den AL'ye düşmek geri gelmeli ya
git legenzona ovfreiburg işi zora soktu
git aston forumunacok kolay
öyle olursa bu sefer biz 3.torbaya çıkmıyo muyuz amaNeyse dua edelim de EPL'de son hafta Aston Villa dordunculugu kaptirmasin Liverpool'e. Yoksa bir takim daha ekstra CL bileti alacak oradan.
ingiliz ve ispanyollar ekstra kötü sezon geçirmediği sürece fazladan cl bileti hep la liga ve premier lig'e giderturnuvanın adı şampiyonlar ligi ama turnuvada şampiyondan çok şampiyon olmayan var
bu düzenlemeler sırf para premier lige aksın dşye yapılıyor ve arada da ispanya almanya nasipleniyor
bizim kaç tane avrupa kupamız var kiAvrupa ligini 5 kez kazanan Unai Emery 1 kez kazanan İmparator...bazen çok mu abartıyoruz merak ediyorum. Bu unai emery büyük takımlarda tutunamadi bile. CL de düzgün başarısı yok ama uefayı halisaha kupası gibi alıyor.
tamam bu şekilde de finalin bir ayağı belli zaten üstüne diş geçirecek rakip de olmuyor seneye de bournemouth yada brighton var mesela finalde
Bizim için zaten imparator. 1 uefa 8 lig. Bir daha bu başarıyı kimse tekrarlayamaz. Genel açıdan dedim benbizim kaç tane avrupa kupamız var ki
daha geçen sene az tarafından tarumar edildik
elimizdeki en büyük başarıya laf edemeyiz
Nedimim toptan çok iyi anladığın belli, bakıyorum yine hakkını vermişsinen kötü maçlarda top 3'e girer